Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Παρακολουθώντας αυτές τις μέρες την ομιλία στην βουλή η προσοχή μου έπεσε σε έναν βουλευτή του συριζα. Σοκαρίστηκα. Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ που με κατέλαβε, άρχισα να θυμώνω με τους βουλευτές του σύριζα οι οποίοι υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου προσπαθούσαν με αερολογίες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!! Ο θυμός μου γρήγορα μετατράπηκε σε οργή. Οργή για την διαστρεύλωση της ιστορίας μας, οργή για την προσπάθεια απλοποίησης των γεγονότων, οργή που οι ανιστορήτοι μιλούσαν για ιστορία, οργή που σημάδεψαν 5 στοιχεία της ιστορίας και προσπαθούσαν να κάνουν ανάλυση πάνω σε αυτά, οργή που είμαι τόσο αδύναμη να τινάξω τις ψευτιές τους στον αέρα, οργή που η αλαζονεία, ο ανθελληνισμός και η πλεονεξία που έχουν κατακυριεύσει το είναι τους είναι τόσο μεγάλα, ώστε αδιαφορούν για την γνώμη του λαού τους, αδιαφορούν για την Πατρίδα μας, γιατί δική τους σίγουρα δεν είναι.

Περισσότερο εξοργίστηκα με τον βουλευτή Ημαθίας του Συριζα, ο οποίος με αλαζονικό υφάκι δήλωσε ότι είναι Έλληνας, Πόντιος / Μακεδόνας. Και απευθύνομαι προς αυτόν, γιατί εγώ ΕΙΜΑΙ Ελληνίδα, Πόντια, Μακεδόνισσα. Κύριε βουλευτά δεν είστε τίποτε από όλα αυτά που δηλώσατε. Μπορεί να έχετε την ελληνική ταυτότητα, να κατάγονται οι πρόγονοι σας από τον μαρτυρικό Πόντο και να ζείτε χρόνια στην Μακεδονία, όμως δεν είστε τίποτε από όλα αυτά. Στο κάτω κάτω της γραφής πολλοί και άσχετοι με τους ΄Ελληνες ζούσαν τόσο στον Πόντο όσο και στην Μακεδονία μας και όσον αφορά την ελληνική σας ταυτότητα αυτό δεν λέει τίποτε, γιατί πολλοί την παίρνουν χωρίς να την δικαιούνται. Γιατί κύριε βο(υ)λευτά δεν μπορώ να φανταστώ Έλληνα-Πόντιο-Μακεδόνα, να ξεπουλά με τόσο μεγάλη άνεση την Πατρίδα του. Ειδικά όταν προέρχεται από την μαρτυρική περιοχή του Πόντου. Αλήθεια κύριε βο(υ)λευτά, αν ζούσε σήμερα η γιαγιά σας, τι θα σας έλεγε για το ξεπούλημα; Θα επικροτούσε άραγε την θέση σας; Και ένας άλλος λόγος που αμφιβάλλω για την ταυτότητα σας είναι επειδή Έλληνας - Πόντιος και κομμουνιστής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Γιατί η ιστορία, που με τόση άνεση την χειριζόσασταν εχθές, μας δίδαξε, ότι στην κομμουνιστική Σοβιέτ, οι Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου τραβήξανε τα πάνδεινα.. Και εφόσον σας απέδειξα τι ΔΕΝ είστε θα σας πω τι κατά την γνώμη μου είστε.

Είστε ένας ανιστόρητος ανθέλληνας που διαστρεβλώνει ότι μπορεί να διαστρεβλωθεί. Είπατε  καμαρωτός καμαρωτός ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έδωσε εντολή τους στρατηγούς του να παντρευτούν περσίδες καθώς και ο ίδιος παντρεύτηκε την Ρωξάνη. Μπράβο σωστά τα είπατε!!!! Ξεχάσατε όμως ένα που αναιρεί την θέση σας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Δεν βάφτισε κανέναν από τους βάρβαρους ΜΑΚΕΔΟΝΑ. Αυτό το προνόμιο το έχετε μόνο εσείς οι κομμουνιστές. Και ξέρετε γιατί το έχετε? Γιατί είστε απάτριδες, γιατί ΔΕΝ είστε Έλληνες, γιατί κομμουνιστής ξαναλέω και Έλληνας δεν γίνεται. Αν ανατρέξετε στην ιστορία και δείτε ποιός ίδρυσε τον κομμουνισμό στην Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΣΤΕ να είστε Έλληνες. Είναι αντίθετο στην φύση του Έλληνα και κάθε σοβαρού εθνικά σκεπτόμενου ανθρώπου.

Ο Βασιλιάς Αλέξανδρος εξεστράτευσε προς Ανατολάς, χάρισε πλουσιοπάροχα τον ελληνικό πολιτισμό, προς τιμήΝ του ιδρύθηκαν πόλεις (Αλεξάνδρεια Αιγύπτου), πάντρεψε τους στρατηγούς του με ξένες, όμως η φυλή των Κάλλας στο Αφγανιστάν δεν διεκδικεί τον προσδιορισμό του Μακεδόνα. Το μόνο που λένε περήφανα είναι : ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!! Δεν διανοήθηκαν ΠΟΤΕ να πάρουν τον τίτλο του Μακεδόνα. Αυτόν κάποιοι μπάσταρδοι λαοί χωρίς εθνικότητα, χωρίς ταυτότητα και χωρίς υπόληψη το επιδιώκουν μόνο.

Κλείνοντας θα σας πρότεινα. Όταν ξεπουλάτε εσείς και οι όμοιοι σας ξένα εδάφη και δη τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, να έχετε το θάρρος της γνώμης και να λέτε την πραγματική σας καταγωγή και όχι να σφετερίζεσε τρεις έννοιες που θα θέλατε αλλά δεν μπορείτε να είστε.

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΠΟΝΤΙΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 





Μιά ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ - ΠΟΝΤΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ
Δέσποινα Λαζαρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου