Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ....ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


γράφει η Δ.Λαζαρίδου 

Ζούμε την εποχή του παραλόγου. Σε μια ανθελληνική κοινωνία όπου οι κυβερνώντες δεν σέβονται την ιστορία και τα όσια του λαού. Όπου κάθε ανθελληνική κουβέντα επικροτείται και κάθε αντίδραση καταδικάζεται.
Ενώ πανευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια, έστω και τυπικά, οι κυβερνήτες των χωρών δείχνουν σεβασμό στην ιστορία του λαού που κυβερνούν, στην Ελλάδα του 2018 υπάρχουν αλητήριοι κυβερνήτες οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται την ιστορία της, αλλά προσβάλλουν τον λαό τους με απρεπείς δηλώσεις, αμαυρώνουν μνήμες με αισχρότητα και έχουν την απαίτηση ο λαός να συνεχίσει να τους ανέχεται.
Το αποκορύφωμα της ασέβειας, υπήρξε από τον Γ. Μπουτάρη, που ένας Θεός ξέρει πως αυτό το βδέλυγμα εκλέχτηκε δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Μιας πόλης που φιλοξενεί το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων προσφύγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
Λίγες μέρες πριν τις εκδηλώσεις μνήμης για την εθνοκτονία-γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ο Δήμαρχος Μπουτάρης, μιλώντας σε συνέντευξη, έπλεξε το εγκώμιο του Κεμάλ και αναφερόμενος στην γενοκτονία-εθνοκτονία των Ελλήνων είπε «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε τους Έλληνες» κατά λέξη…«I dont give a shit is he killed Greeks». 



Βεβαίως δεν αρκέστηκε σε αυτή του την δήλωση. Την ημέρα της μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, επέτρεψε την διοργάνωση παρέλασης των πούστηδων λες και δεν υπήρχαν άλλες μέρες τα βδελύγματα της φύσης να παρελάσουν. Αποκορύφωμα της ηλιθιότητας του, ήταν να προσπαθήσει να παραβρεθεί στην εκδήλωση μνήμης των Ποντίων. Και ενώ τον γιούχαραν, τον έβριζαν και τον έδιωχναν, ήθελε να το παίξει τσαμπουκάς και με το έτσι θέλω να αμαυρώσει την εκδήλωση με την μιαρή παρουσία του.
Τα αποτελέσματα γνωστά. Αφού μάζεψε ένα χεράκι ξύλο και μερικές σπρωξιές (λίγες κατά την γνώμη μου) πήγε στο Ιπποκράτειο. Σύσσωμη η ανθελληνική κοινότητα της βουλής βγήκε να καταδικάσει το γεγονός.
Και αναρωτιέμαι. Όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες που βγήκαν να καταδικάσουν το γεγονός, που ήταν όταν ο Μπουτάρης προκαλούσε ασύστολα; Που κρύβονταν όταν πρόσβαλε την μνήμη των παππούδων μας;  Ή μήπως επαναπαυόταν στο γεγονός ότι η εξαθλίωση που έφεραν στον τόπο μας θα στεκόταν εμπόδιο στην αντίδραση;
Βέβαια ότι γίνεται ως αποτέλεσμα της προκλητικότητας τους, το βαφτίζουν…φασιστικό. Παραβλέποντας ότι τον φασισμό αυτοί τον έφεραν στην επιφάνεια. Αυτοί φέρανε την αριστερή δικτατορία και τρομοκρατία αλλά έχουν το θράσος πίσω από την βιασμένη δημοκρατία να βγαίνουν και να κατηγορούν τους υπόλοιπους ως δικτάτορες και τρομοκράτες.
Ο λαός αγανάχτησε. Οι εκφράσεις τύπου «φασίστες», «ακροδεξιοί» και άλλες παρόμοιες καραμέλες δεν περνούν πια. Καλά θα κάνετε να αλλάξετε πορεία, ή ακόμα καλύτερα να εξαφανιστείτε από την Πατρίδα μας, πριν η οργή του λαού ξεσπάσει ανεξέλεγκτη και καταλήξετε σε γκιλοτίνες, όπως αυτές της γαλλικής επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου