Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ

Της Δέσποινας Λαζαρίδου

Παρασκευή 25.01.2019 και ώρα 14:30 κλείνει ο φάκελλος „Μακεδονία“. Η αριστερή χούντα του Α. Τσίπρα, του μοντέρνου Εφιάλτη, σε συνεργασία με άλλους 150 ελληνικής υπηκοότητας βο(υ)λευτές, βάζουν την υπογραφή τους ώστε η Μακεδονία, η Ελληνική Μακεδονία, η Χώρα του Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της Ολυμπιάδος και του Αριστοτέλη με ιστορία 4.000 χρόνων, να ξεπουληθεί στο μόρφωμα που αποτελείται από Αλβανούς, Βούλγαρους, Σλάβους, τούρκους και γύφτους.

Από το 1944 αι συμμαχικαί δυνάμεις (Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί κλπ. Βάρβαροι) είχαν κυκλοφορήσει χάρτη της Ανεξάρτητης Μακεδονίας και φυσικά οι εβραιοκινούμενοι κομμουνιστές κατασκοτώνονταν ποιός θα σφάξει πιο πολλούς Έλληνες ώστε να επιτευχθεί το έργο των Ξένων Πρακτόρων, για να μπορούν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και να βάλουν χέρι στην πολιτιστική κληρονομιά της και στον εδαφικό και υπόγειο πλούτο της!!!

Ευτυχώς νικηθήκανε!!! Δεν ξεχάσανε όμως ποτέ το καταχθόνιο σχέδιο.

Μετά από πολλές πολιτικές ταλαιπωρίες, εμφανίστηκαν στην πολιτική σκηνή, οι δήθεν εθνάρχες και εθνοσωτήρες, Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης και λοιποί ελληνικής υπηκοότητας επαγγελματίες εθνομηδενιστές.

Παρότι ΟΛΟΙ γνωρίζανε τα καταστροφικά σχέδια εις βάρος της Πατρίδας μας φρόντιζαν ΟΛΟΙ αυτοί, στηριζόμενοι στην άγνοια του ελληνικού λαού, στον πόθο κάθε ανθρώπου για ειρηνη και ευημερία, άρχισαν να τους παραπλανούν υποσχόμενοι να εξασφαλίσουν στον λαό αυτό που κάθε άνθρωπος επιθυμεί και εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις και συγκυρίες ξεκίνησαν αργά και σταθερά να ξεπουλάν ότι πιο ιερό έχει ένας άνθρωπος. Την ΠΑΤΡΙΔΑ του.

40 χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Με ψέματα και δολοπλοκίες ανέβηκαν στην εξουσία οι αριστεροί, βιάζοντας τον όρο Δημοκρατία και σήμερα 25.01.2019 αποτελειώνουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η Ελλάδα πενθεί. Πενθεί για ακόμα ένα τέκνο της που χάνει από ανάξιους ελληνοποιημένους επαγγελματίες απατεώνες.

Όμως η Νέμεση δεν αργεί. Γιατί ο λαός δεν μπορεί και δεν θα ανεχτεί αυτήν την προδοσία. Όταν το πρώτο σοκ περάσει, μόλις ακόμα και ο πιο πλανημένος συνειδητοποιήσει το έγκλημα, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Ο Αγώνας για την Μακεδονία δεν έληξε ποτέ. Αντιθέτως ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου