Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Ο φόβος για τυχόν εξαγριωμένες εκδηλώσεις των πολιτών εναντίων των χαραμοφάηδων πολιτικών καθώς και η σταδιακή προσπάθεια αφελληνισμού της νεολαίας, οδηγεί σε δηλώσεις του υπουργού α-παιδείας οι οποίες πίσω από τις βαρύγδουπες αναφορές του κρύβουν το σχέδιο και τον φόβο τους.
Ένας καλός παρατηρητής και γνώστης των ιδεών που πρεσβεύουν και των σχεδίων που εξυπηρετούν μπορεί κάλλιστα να δεί πόσο επιμελώς κρύβουν τους χθόνιους σκοπούς τους.

Να εορτασθεί η 25η Μαρτίου με ουσιαστικό τρόπο και όχι με πανηγυρικό ανάφερε ο υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης, στις οδηγίες που έστειλε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σχετικά με το θέμα του εορτασμού.
Ο υπουργός τόνισε πως πρόκειται για ένα «ιστορικό γεγονός που πρέπει εορτάζεται στα σχολεία με καθολική συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών».
Σχετικά με τις παρελάσεις, ο κ. Μπαμπινιώτης ανέφερε πως «η συμμετοχή μαθητών σε τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις απόδοσης τιμής στους Έλληνες αγωνιστές, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σκληρά, έχυσαν το αίμα τους και θυσίασαν τη ζωή τους για να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τη μακραίωνη τουρκική σκλαβιά, αποτελεί ελάχιστη δική μας συμβολή στη μνήμη αυτών των ηρώων, στην ιστορική μνήμη του νέου ελληνισμού, πράγμα που είναι χρέος μας να νιώσουν και να σεβαστούν πρώτοι και πάνω απ’ όλα οι νέοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου