Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΝΤ : 14 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 2013-2014


Η οδήγηση στην πενία που ώθησαν τον μέσο ΄Ελληνα δεν τους είναι αρκετή. Σκέφτοντε τρόπους και νόμους να τον φτάσουν στην τελική εξαθλίωση. Να μειώσουν και να υποτιμήσουν τον έλληνα, να οδηγήσουν την χώρα σε κατάσταση χωρών αφρικής, για να μπορούν μελλοντικά να είναι κύριοι και αφέντες του ενδοξότερου έθνους ανά των αιώνων.

Η υποδούλωση της ελλάδος 450 χρόνια στους οθωμανούς δεν οδήγησε στο ποθητό αποτέλεσμα και τώρα βρήκαν άλλον, ύπουλο τρόπο να τον εξολοθρεύσουν .

Τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών και ο μέσος Έλληνας ακόμα βασανίζεται από την αποχάυνωση και την πλύση εγκεφάλου που υπέστει, ώστε να στέκεται απαθής απέναντι στην οικονομική και κοινωνική του καταστροφή.

Εξοικονόμηση 14 δισεκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2013 και 2014, επιδιώκει σύμφωνα με έκθεση του το ΔΝΤ έπειτα και από την έγκριση της συμμετοχής του Ταμείου στη νέα χρηματοδότηση της Ελλάδας.
Στην έκθεση υπογραμμίζεται η ανάγκη για προώθηση διαρθρωτικών μέτρων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας. Σε περίπτωση που οι μεταρρυθμίσεις αποτύχουν, το Ταμείο δεν αποκλείει ακόμα και σενάριο εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Ειδικότερα, μέχρι τον Ιούνιο το Ταμείο ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα πρέπει να έχει προαναγγείλει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να εξοικονομήσει τα επιπλέον 14 δισ. ευρώ. Ως λύση το ΔΝΤ «βλέπει» και άλλα νέα μέτρα καθώς και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα της χώρας.
Σημειώνεται ότι εχθές, Πέμπτη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έδωσε εντολή για παροχή χρηματοδοτικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 28 δις ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου