Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Πρώην μουσουλμάνα ψυχολόγος: Το Ισλάμ ξεφτιλίζει την γυναίκα

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΛΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ...ΜΩΑΜΕΘ!!!!!!


Αν πραγματικά το Ισλάμ τιμούσε την γυναίκα, θα βλέπαμε τις θετικές συνέπειες αυτής της τιμής, στην πορεία των 14 αιώνων. Το ισλάμ δεν τίμησε τις γυναίκες. Αντιθέτως διαστρέβλωσε τον όρο „τιμή“. 

Αδελφέ Ρασίντ, μπορώ να ονομάσω αυτό το στυλό μαχαίρι για 14 αιώνες, αλλά δεν θα γίνει ποτέ μαχαίρι. Θα παραμείνει στυλό. 

Το ισλάμ διαστρέβλωσε τις έννοιες και εξανάγκασε τους ακολούθους του να βλέπουν τα πράγματα εντελώς ανάποδα-να θεωρούν τον φόνο και τους αποκεφαλισμούς σαν πράξεις ανεκτικότητας, να βλέπουν να παίρνεις γυναίκες αιχμάλωτες σαν πράξη συμπόνοιας, να θεωρούν το πλιάτσικο των λάφυρων πολέμου ως δικαίωμα τους και τον αυνανισμό πάνω στα μπούτια ενός μικρού κοριτσιού ως γάμο. Έτσι αυτό έχει καταστρέψει την πνευματική δομή του αραβόφωνου έθνους κι έχει δημιουργήσει ανθρώπους που δεν μπορούν να διακρίνουν ποιά είναι τα πράγματα και ποιά τα αντίθετά τους, ανθρώπους με διαστρεβλωμένη σκέψη και διεστραμμένη νόηση, τόσο άγονη ή άνυδρη γη που δεν παράγει τίποτε. 

Η καλύτερη απόδειξη αυτού είναι η πραγματικότητα του Ισλάμ. Όταν ο „προφήτης“ Μωάμεθ παντρεύτηκε το παιδί Αϊσα, αυτό δεν ήταν πράξη τιμής προς την παιδική της ηλικία. 

Όταν ο Μωάμεθ παντρεύτηκε την Ζεηνάμπ, την σύζυγο του υιοθετημένου του γιού, αφού την είδε ακάλυπτη και την επιθύμησε, αυτή δεν ήταν πράξη τιμής προς τις παντρεμένες γυναίκες.

Όταν ο Μωάμεθ παντρεύτηκε την Εβραία Σαφίγια, μόλις είχε επιστρέψει από μια επιδρομή όπυ είχε σκοτώσει τον πατέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της αυτό δεν ήταν πράξη τιμής προς αυτήν. Το ίδιο ισχύει για όλους τους γάμους του. Όταν κατηγορείς ότι οι γυναίκες είναι „ελλειπείς“ στα μυαλά αυτό δεν τις τιμάει. Το να θεωρείς τις γυναίκες περιουσιακό στοιχείο δεν είναι τιμή προς αυτές. Τα ανθρώπινα πλάσματα, αρσενικά ή θηλυκά, είναι η περιουσία του Δημιουργού τους. Κανένας δεν έχει δικαίωμα ιδιοκτησίας κανενός. Η υποδούλωση των γυναικών τις κατεβάζει σε επίπεδο χαμηλότερο των ζώων. Για να μην αναφέρω τους νόμους για την κληρονομιά, την κατάθεση στο δικαστήριο, τον ξυλοδαρμό της συζύγουπου αρνείται να πάει στο κρεβάτι με τον σύζυγο και τα εγκλήματα τιμής. Ο μωάμεθ είπε σε μία εντολή :“τρία πράγματα χαλάνε την προσευχή κάποιου. Μια γυναίκα, ένας μαύρος σκύλος κι ένας γάϊδαρος“.

Το έχετε σκεφτεί αυτό καθόλου; Μπορούν να αντιληφθούν ότι ο Θεός διάλεξε το γυναικείο σώμα για την σημαντικότερη δημιουργία του, την ίδια την Δημιουργία; Δεν θα ήταν ηθικό να αποδώσουμε μια ιερότητα στο γυναικείο σώμα, αντί να το βλέπουμε ως ακάθαρτο;

Όσο για τους διανοούμενους που ισχυρίζονται ότι το ισλάμ τιμάει τις γυναίκες, μου θυμίζουν κάποιον που προσπαθεί να πιάσει δύο λαγούς που τρέχουν προς αντίθετες κατευθύνσεις και δεν πιάνει κανέναν. Από την μία προσπαθούν να πείσουν τον αναγνώστη ή τον θεατή ότι είναι „φιλελεύθεροι“ και προοδευτικοί και υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών κι από την άλλη προσπαθούν να είναι αρεστοί στους κληρικούς και τους ακολούθους τους ισχυριζόμενοι ότι το Ισλάμ τιμάει τις γυναίκες. 

Η ιστορία θα δείξει ότι είναι εξαπατητές κι όχι διανοούμενοι.

Κατά την γνώμη μου, ιδιαίτερα στις αραβικές χώρες, δεν μπορείς να πεις ότι η κατάσταση των γυναικών δεν σχετίζεται με το ισλάμ. Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στους δύο. Το ισλάμ έχει σχέση με τα πάντα, αναμειγνύεται στις παραμικρότερες λεπτομέρεις της ζωής – ξεκινώντας από το πως θα μπει κανείς στην τουαλέτα μέχρι – συγνώμη για το λεξιλόγιο μου- πως θα σκουπίσει τα οπίσθια του!!!! 

Εφόσον το ισλάμ είναι αραβική θρησκεία, πέτυχε να σβήσει την κουλτούρα, τα έθιμα και τις παραδόσεις των αραβόφωνων λαών, περισσότερο από τα ισλαμικά κράτη που δεν μιλούν αραβικά. Ως εκτούτου, ιδιαίτερα στον αραβικό κόσμο, η θέση των γυναικών είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα των ισλαμικών διδασκαλιών. 

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ισλαμική πίστη δημιουργήθηκε για να εξυπηρετηθεί ο Μωάμεθ και να νομιμοποιήσει τις επιθυμίες και ορμές του. 

Σαν απόδειξη έχουμε τα λόγια της Αϊσα : „Βλέπω ο Κύριος σας βιάζεται να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας“ Αυτά τα λόγια που είπε με αθωότητα και αυθορμητισμό εμπεριέχουν τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε η ισλαμική πίστη. 

Το ισλάμ επέτρεψε στους άνδρες να παντρεύονται μωρά παιδιά για να δικαιολογήσουν τον γάμο του μωάμεθ με την Αϊσα.

Το ισλάμ απαγόρεψε την υιοθεσία, για να δικαιολογήσει τον γάμο του μωάμεθ με την σύζυγο του υιοθετημένου γιού του, πράμα που απαγορεύονταν σύμφωνα με τις προ ισλαμ ηθικές αξίες των Αράβων. 

Το ισλάμ επέτρεψε το να αιχμαλωτίζεις γυναίκες και να παραβιάζεις την τιμή τους, για να δικαιώσουν τον γάμο του μωάμεθ με την Σαφίγια, αφού είχε σκοτώσει τον άνδρα, τον πατέρα και τον αδελφό της το ίδιο βράδυ. 

Μπορείτε να φανταστείτε καμιά γυναίκα πάνω στην γη αυτή να βλέπει με τα μάτια της την δολοφονία του άνδρα της, του πατέρα και του αδελφού της και να δέχεται την θρησκεία του εκτελεστή αμέσως και να πηγαίνει στο κρεβάτι μαζί του; Μπορεί ανθρώπινος νους να δεχτεί μια τέτοια ιστορία;

Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα, αλλά είμαι μάρτυρας πολλών εγκλημάτων κατά γυναικών που έγιναν σε συγγενείς μου και στο περιβάλλον εργασίας μου. Σαν γιατρός έχω μπει σε σπίτια που ποτέ δεν είδαν το φως της μέρας, έχω ζήσει εγκλήματα κατά γυναικών, που έγιναν επηρεασμένα από ισλαμικές διδασκαλίες. Στην οικογένεια μου, στην ηλικία των 12 το πολύ, η ανηψιά μου εξαναγκάστηκε να πατρευτεί τον εξάδελφο της που ήταν πάνω από 40 ετών. Η ζωή της μαζί του ήταν μια ανυπόφορη κόλαση επι της γης. Όταν αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να δραπετεύσει από αυτήν την κόλαση αυτοκτόνησε!! Αυτοπυρπολήθηκε και σε λεπτά έγινε στάχτη αφήνοντας πίσω 4 παιδιά.

Ακολουθεί το βίντεο με την συνέντευξη 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου