Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!



Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου
 
Σύμφωνα με το πρώτο σύνταγμα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, ως Έλληνας ορίζεται αυτός που πιστεύει στον Ιησού Χριστό.  Το ομότροπον, ομόαιμον, ομόθρησκον και ομόγλωσσον απαλείφθηκαν από το ελληνικό τότε σύνταγμα, που εν μέρει ισχύει μέχρι τις μέρες μας. Κατά αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε η αλλοτρίωση του Ελληνικού έθνους. Κάθε ένας που ισχυρίζονταν ότι πιστεύει στον Χριστό και επιθυμούσε να λάβει τον τίτλο του Έλληνα, τον λάμβανε. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν αυτό το τόσο σημαντικό άρθρο στο ελληνικό Σύνταγμα. 

Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Εκκλησία της Ελλάδος, για να προστατέψει τους εβραίους πολίτες, τους έδινε χριστιανικά ονόματα και δηλώσεις ότι είναι χριστιανοί και κατά συνέπεια Έλληνες. Το δράμα αυτό για τον ελληνισμό συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Με τις διάφορες ανθελληνικές και εβραιοκινούμενες κυβερνήσεις, το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Φυσικό επακόλουθο είναι σιγά σιγά να ξεχωρίζουν αυτοί που είναι κατ΄ όνομα  Έλληνες. Θα αναρωτηθείτε φυσικά πως;

Ο Έλληνας δεν θα τολμούσε ποτέ να καταστρέψει οτιδήποτε θεωρεί ιερό στην Πατρίδα του. Ούτε ναούς, ούτε εκκλησίες και ούτε κατά διάνοια το σύμβολο της, την Ελληνική σημαία. Αυτά είναι έργα βαρβάρων. Είναι έργα απολίτιστων και αμόρφωτων (κοινωνικά και πνευματικά) ατόμων. Είναι έργα των εχθρών.

Αυτοί που στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «ελευθερίας» καίνε, γκρεμίζουν και διαλύουν οτιδήποτε είναι ελληνικό, δεν είναι Έλληνες. Δεν προέρχονται από την γενιά των Ελλήνων. Είναι απλώς κατ΄ όνομα. Γιατί έτσι το αποφάσισαν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί αυτής της χώρας.

Όμως και αυτοί που στέκονται αμέτοχοι στο δράμα της χώρας τους, στην καταστροφή των ιερών της συμβόλων και στο ξεπούλημα της Ελλάδος, είναι ένοχοι. Ένοχοι γιατί δεν αντιδρούν, ένοχοι γιατί τους επιτρέπουν, ένοχοι που ξεχάσαν από τι γενιά κατάγονται.
Τον συμβολισμό της Σημαίας μας και την αξία της μπορεί να την νοιώσει και να την πει κάποιος που στο αίμα του κυλά η Ελλάδα, μπορεί να μας την πει ο στρατιώτης που μάχεται για αυτήν, ο ξενιτεμένος που την στερείται. Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να αναδείξουν την αξία της.

Έλληνα, σήκω επιτέλους! 

Πάρε την τύχη σου, την τύχη των παιδιών σου και την τύχη της πατρίδας σου στα χέρια σου. 

Λιάνισε τους προδότες!

Εξαφάνισε τους ανθέλληνες!

Διώξε τον καρκίνο από τα σπλάχνα της Πατρίδας μας!

Μόνο τότε θα είσαι ελεύθερος. Μόνο τότε θα μπορέσεις να ατενίσεις τους προγόνους σου χωρίς ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου