Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Οι ισλαμιστές μπορούν εύκολα να εκπαιδευτούν στον γερμανικό στρατό και μετά να ενταχθούν στο ISIS!

Οι Ριζοσπάστες Ισλαμιστές που ζουν στη Γερμανία, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γερμανικό στρατό, να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση και στη συνέχεια να ενταχθούν στην τρομοκρατική οργάνωση του «Ισλαμικού κράτους», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής στρατιωτικής αντικατασκοπείας, Christoph Gram.

«Βλέπουμε τον κίνδυνο ότι ο γερμανικός στρατός, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «μέρος μάθησης» για τους Ισλαμιστές», δήλωσε ο Γκράμ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στους Ισλαμιστές που δρουν στη Συρία και το Ιράκ, υπάρχουν περίπου 20 πρώην στρατιώτες του γερμανικού στρατού.

Η πιο πρόσφατη εκτίμηση, είναι ότι τουλάχιστον 600 Ισλαμιστές από τη Γερμανία έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό κράτος και πολεμούν στις τάξεις του στο Ιράκ και τη Συρία.

Υπάρχουν ενδείξεις, μάλιστα, ότι έχουν επιστρέψει περίπου 180 άτομα, τα οποία αποτελούν έμμεση απειλή, διότι μπορεί να συμβάλλουν στη ριζοσπαστικοποίηση των άλλων μουσουλμάνων η ακόμη και να προετοιμάσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου