Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Γράφει η Δέσποινα Λ. 
 
Και έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη ημέρα των εκλογών , που ο Ελληνας θα έδειχνε την ωριμότητα του και την αγανάκτηση του.
Τα αποτελέσματα όμως αποδείχτηκαν τραγικότατα.
Ο Ελληνας ξέχασε πλέον να σκέφτεται.  Δεν σκέφτεται συλλογικά αλλά ατομικά. Έταξε ο Τσίπρας λαγούς με πατραχήλια, όπως πριν 5 χρόνια ο ΓΑΠ, τσίμπησε το δόλωμα ο Ελληναρας.
Και ξημερώνει η 26 Ιανουαρίου 2015 και ανατέλλει στην Ελλάδα ο ήλιος του κομμουνισμού.  Ολόκληρη Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε αφήνοντας πεινασμένους, ερείπια και κατεστραμένη γη.  Ο κόσμος στην κομμουνιστική Κίνα είναι εξαθλιωμένος, στην Κούβα κυριαρχεί η κομμουνιστική δικτακτορία κλπ.αλλά ο Ελληναράς πήγε και ψήφισε αριστερά.
Δεν τον ενδιαφέρει το θέμα της Μακεδονίας, δεν τον νοιάζει το γεγονός ότι η Θράκη απειλείται από τους τουρκαλάδες. Οχι φυσικά. Αυτο που τον ενδιαφέρει είναι η τσεπούλα του. Το 100ρικο που θα του δώσει παραπάνω ο Αλέξης-boy.
Ξαναπέσανε στο τρυπάκι ..............ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Γιαυτό ετοιμάστε αύριο τα σακιά και κατεβείτε Σύνταγμα. Ο Τσίπρας θα μοιράσει λεφτά.  Είναι τα λεφτά της προδοσίας που θα επιτελέσει επί του ελληνικού έθνους.
Σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα ότι όποιος ψηφίσει Τσίπρα είναι ηλίθιος.
Τελικά έχουμε πολλούς  ηλίθιους στην Ελλάδα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου