Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αύριο μετράνε το πολιτικό τους ανάστημα οι αρχηγοί

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ.

Προεκλογική εκστρατεία, τέλος και σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν τις τελευταίες συναντήσεις με στελέχη τους και τις τελευταίες συσκέψεις και επαφές με δημοσιογράφους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πήγε το μεσημέρι στο πάρκο Ελευθερίας με τους στενούς συνεργάτες του, όπου συναντήθηκε με δημοσιογράφους. Μίλησε για όλα τα άλλα εκτός από πολιτική και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ποδόσφαιρο αλλά έγιναν και αναφορές στην χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Αύριο το πρωί θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα, όπου το μεσημέρι έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Αύριο θα μετρηθεί το ανάστημά του στο ελληνικό πολιτικό τοπίο, όπως και θα μετρηθεί και το πολιτικό ανάστημα όλων των πολιτικών αρχηγών. Ο Α.Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος περιόδευσε σε όλο το λεκανοπέδιο για να ευχαριστήσει τους εθελοντές του κόμματος που βοήθησαν στην προεκλογική εκστρατεία, εθελοντές μετά τους οποίους πρώτα έγιναν φίλοι στο διαδίκτυο και μετά γνωρίστηκαν και προσωπικά.

Ο Π.Καμμένος, το πολιτικό θάρρος του οποίου αναγνωρίζεται από εχθρούς και φίλους, αύριο θα μεταβεί στην Σαμοθράκη για να ψηφίσει μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα νωρίς το πρωί επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του κομμουνιστικού κόμματος στην Λαμπρινή, συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος, αντάλλαξε απόψεις και συνάντησε ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης. Αύριο θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στην Πετρούπολη.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου παρέθεσε γεύμα σε δημοσιογράφους και συνεργάτες. Στους συνομιλητές του δήλωσε ότι αισθάνεται κουρασμένος αλλά είχε εμφανώς καλή διάθεση.

Ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος είχε τις τελευταίες συναντήσεις με τους συνεργάτες του και έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στον ελεγκτικό μηχανισμό του κόμματος που θα σαρώσει τα εκλογικά κέντρα όλης της Ελλάδας για να εξασφαλίσει το αδιάβλητο των εκλογών και την αποφυγή νόθευσης των αποτελεσμάτων σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Στην "Λαοφιλία" το αναψυκτήριο που βρίσκεται στα γραφεία του ΛΑΟΣ συναντήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μαζί με στελέχη, υποψήφιους βουλευτές και δημοσιογράφους. Χωρίς άγχος όπως δήλωσε θα περιμένει τα αποτελέσματα.

Σε εστιατόριο στην περιοχή του Ζαππείου βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης με τους στενούς του συνεργάτες, τα οργανωτικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς αλλά και πολλούς βουλευτές του κόμματος. Ο κ. Κουβέλης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι.

Η πρόεδος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη το πρωί βρέθηκε στην Καλλιθέα όπου είχε μια τελευταία επαφή τόσο με στελέχη του κόμματος αλλά και δημοσιογράφους. Αύριο το πρωί θα ψηφίσει στο πρώτο λύκειο των Αγίων Ανάργυρων.

ΠΗΓΗ : Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου