Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

TO ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ


«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Η δήλωση αυτή του Χένρυ Κίσσινγκερ, υπουργού εξωτερικών επί κυβερνήσεως Νιξον, παρότι προσπάθησε να καλυφθεί και να διαψευστεί από διαφόρους εβραίους και σιωνιστές (http://www.cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=193:2009-02-25-14-08-56&catid=35:jewdaism&Itemid=59), φέρεται να λαμβάνει σάρκα και οστά στις μέρες μας.

Μετά την σύνοδο της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ στην Ελλάδα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ελληνισμό. Διορίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδος ο πολωνοεβραίος Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου, ως γνωστος Γιώργος Παπανδρέου, και το επιτελείο του που αποτελείται από διαφόρους, εβραιογενείς, εβραιοπροσκυνημένους, αλβανότουρκους και ανθέλληνες.

Ξεχωριστή θέση κατέχει η εβραία Χάννα Διαβολοπούλου, συγνώμη τυπογραφικό λάθος, Διαμαντοπούλου, η οποία έχει ως έργο της να πλήξει την γλώσσα μας, τα ιστορικά και πνευματικά μας αποθέματα.

Ως πρώτο της λοιπόν μέλημα, υπήρξε η διαστρεύλωση της ελληνικής ιστορίας, η υποτίμηση και υποβίβαση της μικρασιατικής καταστροφής και ποντιακής γενοκτονίας, σε “στριμωγματα” στο λιμάνι της Σμύρνης. Και βλέποντας μάλλον βρίσκοντας αντιδράσεις έβαλε πλώρη για το σχέδιο Β τον αφανισμό της ελληνικής γλώσσας (η οποία βιάστηκε και παραβιάστηκε επι Εβραίου Κωστα Σημίτη), μετατρέποντας την σε λατινικα γκρικλις (http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/09/greeklish-dvd.html).

Το αίσχος και η ξεδιαντροπιά τους πλέον δεν έχουν όριο και μέτρο. Και σαν λογικά σκεπτόμενο άτομο, απορώ και εξίσταμαι, εώς πότε θα ανεχθούμε αυτόν τον εξευτελισμό και την υποτίμηση, από πιόνια της νέας τάξης;

Πόσο θα κρύβουμε το κεφάλι μας, ως στρουθοκάμηλοι στην άμμο;

Τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς στους οθωμανούς δεν κατάφεραν να μας αλλοτριώσουν και θα το καταφέρουν τα 20 χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;

Που είναι οι Έλληνες; Που είναι ο ένδοξος μαχητικός λαός που υπερασπίζοτανε τα ιδανικά του με κάθε τρόπο και μέσον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου