Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Η Μάστιγα του αιώνα που έχει κατακλύσει την ευρώπη, ήταν φυσικό ότι δεν θα αφήσει την Ελλάδα μας χωρίς να την πλήξει. Ειδικά με την θέση κλειδί που κατέχει, είναι η είσοδος για τον κάθε λαθρομετανάστη.

Δυστυχώς η ανικανότητα των πολιτικών μας τα τελευταία είκοσι χρόνια, με κορύφωση την ανευθυνότητα, την προδοτική και την ανθελληνική θέση της σημερινής κυβερνήσεως, έχουν οδηγήσει την χώρα μας σε καιρό ειρήνης να βρίσκεται υπό κατοχή.

Οι βάρβαρες φυλές της Ασίας και της Αφρικής ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ελλάδος, ειδικά της πρωτεύουσας και έχουν κάνει την ζωή των ελλήνων ανυπόφορη και άκρως επικίνδυνη.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα και η άλωση των πόλεων μας από τους λαθρομετανάστες έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της.
Δεν πέρασαν πολλές μέρες που θρηνήσαμε τον χαμό ενός άτυχου Συνέλληνα μας και δεν ξεχνούμε τις απόπειρες βιασμού σε ελληνίδες και ελληνόπουλα καθώς και τους βιασμούς που έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, όπως και οι ληστείες και μύρια άλλα κακά.

Με την προδοτική κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα, με την αστυνομία να έχει δεμένα τα χέρια της, με τους αλήτες τους αναρχοκομμουνιστές και δήθεν φιλανθρωπιστές, οδηγούμαστε αργά αλλά σταθερά στον αφανισμό μας.

Χρειάζεται πλέον μεγάλη προσοχή και αφύπνιση, οργάνωση και συσπείρωση των ελλήνων για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το χθόνιο σχέδιο εξαφάνισης μας.

Η παγκοσμιοποήση και η πολυπολιτισμικότητα είναι τα όπλα που οι νεοταξίτες χρησιμοποιούν για να επιβάλλουν τα σχέδια τους και να μετατρέψουν τον πλανήτη σε ένα μεγάλο σκλαβοπάζαρο ψυχών.

Η –Ελλάδα είναι το τελευταίο οχυρό.

Πρέπει να αγωνιστούμε, πρέπει να εμποδίσουμε τα καταχθόνια σχέδιά τους για το καλό της Πατρίδος μας αλλά και του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου