Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ


Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου
Η παγκόσμια ιουδαϊκή κυριαρχία άπλωσε τα δίχτυα της με ύπουλο, σκοτεινό και ανέντιμο τρόπο. Βασίστηκε στα κατώτατα ανθρώπινα ένστικτα, εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη του ανθρώπου για ελευθερία- κάτι που είναι δοσμένο από τον Θεό – και την τεχνολογία και δημιούργησε μια κοινωνία σίχαμα.

Προσπαθώντας να αφανίσει τα φώτα του ελληνικού πολιτισμού, ενίσχυσε την «φιλελεύθερη» κοινωνία, βασιζόμενη στις ψευτο-θεωρίες των αριστερών, εκμεταλλεύτηκε την αιώνια καταπίεση των γυναικών δημιουργώντας πρότυπα γυναικών – πορνών, προώθησε στο όνομα της ελευθερίας και της «ισότητας» την ομοφυλοφιλία, που είναι μία αφύσικη κατάσταση και σαν αντίβαρο έθεσε την βάση για τον δεύτερο και χειρότερο μεσαίωνα, με την εισβολή των ισλαμιστών στις δυτικές κοινωνίες.

Η Ευρώπη, στην οποία ήρθε η Αναγέννηση, με τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα κατάντησε η πόρνη της υφηλίου. Τα ΜΜΕ, οι μεγαλύτεροι εγκληματίες, προωθώντας τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους, κατάφεραν να περάσουν στον Έλληνα, τον θαυμασμό για τις αμερικάνικες και ευρωπαϊκές κοινωνίες και την απαξίωση του σε οτιδήποτε ελληνικό και μάλιστα σε τέτοιο σημείο, ώστε ο Έλληνας ξεχνώντας ή απαξιώνοντας τα ήθη και τα έθιμα του, να προσπαθεί να μοιάσει τους «ευρωπαίους».

Κοιτάζοντας την πορεία και την εξέλιξη όμως της Ευρώπης και της «πολιτισμένης » Δύσης, ένας σοβαρός μελετητής θα αισθανθεί αποτροπιασμό και απέχθεια για την κατάντια τους. Γιατί, οι κοινωνίες τους πλέον λειτουργούν ως πόλο έλξης της ανηθικότητας, της διαφθοράς και του εκμηδενισμού.

Έλληνα σε αυτό θέλεις να μοιάσεις; Θέλεις να υποβιβάσεις την γνώση σου και τον πολιτισμό σου, ακολουθώντας τους τυφλούς στον ηθικό γκρεμό;

Θέλεις τις Ελληνίδες (κόρες, μάνες, γυναίκες, αδελφές κλπ) στα γρανάζια της εκπόρνευσης και του εξευτελισμού;

Θέλεις τις γυναίκες σου άβουλες και έρμαιο του καθεκάστωτε ξαναμμένου μωαμεθανού;

Θέλεις τους γιούς σου, τους αδερφούς σου θηλυπρεπείς και κουνιστούς χειρότερα από βάρκα;

Θέλεις να σου κλέβουν την σοφία των προγόνων σου και να την αλλοτριώνουν ξεδιάντροπα;

Θέλεις να σου κλέβουν την πατρίδα σου και να την χαρίζουν σε απολίτιστους βάρβαρους;

Θέλεις τα παιδιά σου μετανάστες και σκλάβους στα συμφέροντα των «κατακτητών»;

Θέλεις την ελληνική κοινωνία πόρνη, παραδομένη στις ορέξεις των ξαναμμένων βορείων βαρβάρων;

Θέλεις να είσαι η τελευταία γενιά Ελλήνων και να ανήκεις σε αυτούς που ντρόπιασαν τους προγόνους του;

Αν η απάντηση σου σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι ΟΧΙ, τότε Έλληνα σκέψου ότι δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτε από την πόρνη της υφηλίου, Ευρώπη. Αντιθέτως θα έλεγα. Αυτή ζηλεύει εσένα. Γιατί από αυτήν λείπει το ήθος, η αξιοπρέπεια, ο πολιτισμός και η υπερηφάνεια. Γιατί η Ευρώπη, έχασε την ευκαιρία να δώσει πολιτισμό.

Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να αντισταθούμε στην λερναία ύδρα που λέγεται παγκοσμιοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου