Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Πιστή στον λόγο της η Χρυσή Αυγή, εκπληρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις της, παρουσιάζει εμπράκτως τις θέσεις της και βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα!
Βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να είναι η θέση του κάθε εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό και που βέβαια μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το σθένος να το κάνει.

Βέβαια αυτό το γεγονός δεν μπορεί να μην προκαλέσει αντιδράσεις από τους ξενόφερτους και ξενοκίνητους πολιτικούς και τα τσιράκια τους.

Και τώρα που η φτώχεια και η εξαθλίωση απλώνουν τα πλοκάμια τους πάνω στον ελληνικό λαό, ο Έλληνας βρίσκει στήριγμα και αποκούμπι στους νεοεκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή όμως βιώνει και τις αιχμές και τον ανθελληνισμό του κατεστημένου, με δηλώσεις τύπου κ. Αναγνώστου, αντιδημάρχου Αθηνών, που ρίχνοντας αιχμές κατά των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, έμμεσα αρνείται την παροχή βοήθεια στον Έλληνα πολίτη.

Θα αναρωτηθούμε πως?!!

Την ώρα που ο δήμαρχος των ομοφυλόφιλων και των λαθρομεταστών, κάνει κέντρα υποδοχής μεταναστών, μεριμνά για την υγιεινή τους, μεριμνά για την τροφή και την ενδυμασία τους, αρνείται κατηγορηματικά και μέσω εκπροσώπου του την παροχή τροφίμων που γίνεται ΜΟΝΟ για Έλληνες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και ο νοών νοείτω : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου