Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Της Δέσποινας Λαζαρίδου 

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, κάνουν αναφορά στον Εφιάλτη, ο οποίος πρόδωσε τους Έλληνες που μάχονταν στις Θερμοπύλες. Δεν υπάρχει όμως καμιά εικόνα, κανένα άγαλμα, ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτε που να μας δείχνει πως φαινότανε ο Εφιάλτης, παρά μόνο μία αναφορά. Αυτό μας διδάσκει ότι ο „Εφιάλτης“ κοινώς ο προδότης δεν έχει πρόσωπο. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε και γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορηση.

Σήμερα με την τεχνολογία και τα μέσα που διαθέτει η ανθρωπότητα, έχουμε την δυνατότητα να τους βλέπουμε. Τους γνωρίζουμε και αυτούς και τους απογόνους τους. Αυτό έχει την θετική του πλευρά όμως έχει και την αρνητική.

Η θετική πλευρά είναι ότι τους ξέρουμε, τους γνωρίζουμε, ξέρουμε ποιόν και ποιούς θα τιμωρήσει το ελληνικό Εθνος για την προδοσία. Η ποινή για εσχάτη προδοσία ορίζεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων καθώς και ποιός έχει την ευθύνη για αυτό (§ 120) !!!

Η αρνητική πλευρά είναι ότι η γνώση των προδοτών μας κάνει απρόσεκτους, μας κάνει να μην μπορούμε να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας, να νεκρώνει το σήμα κινδύνου που από μέσα μας χτυπά, με αποτέλεσμα να αναρριχούνται στην εξουσία όχι ένας, όχι δύο αλλά πλήθος προδοτών. 



Οι προδότες έχοντας ως καραμέλα τον όρο Δημοκρατία, που αμφιβάλλω αν γνωρίζουν τι σημαίνει, έχουν καταντήσει το ελληνικό κοινοβούλιο, άντρο Οχλοκρατίας, Δημαγωγών και Ανθελλήνων. Ότι δεν συμφωνεί με το μπάχαλο που δημιούργησαν το βαφτίζουν ως φασιστικό, ως ακροδεξιό και ότι άλλο τους βολεύει για να οξύνουν τα πνεύματα και να διχάζουν την κοινωνία.

Ο σοφός λαός μας σε τέτοιες περιπτώσεις λέει: Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.

Εχθές οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι σύγχρονοι εφιάλτες ψήφισαν υποχώρηση σε ένα σοβαρό εθνικό θέμα ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ.

Και δεν αναφέρομαι στους 153 „ΕΦΙΑΛΤΕΣ“ τραμπούκους που ψήφισαν ναι στην επαίσχυντη συμφωνία, αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ τους εκλεγμένους ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ, οι οποίοι αντί να παραιτηθούν μαζικά ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση των Προδοτών, αρκέστηκαν σε ένα ξεψυχισμένο οχι, ενώ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί, μια και η υπουργική καρέκλα και τα 8000-10000 ευρώ τον μήνα, συν τα εκατομμύρια που πήρανε κάτω από το τραπέζι ήταν πολύ γλυκά...

Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εν μία νυκτί υπέγραψε την προδοσία, και κατατάχτηκε στην χορεία των Προδοτών.

Οι δε εκκλησιαστικοί εφιάλτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κρυφτήκαν στα καβούκια τους, χτενίσανε τις γεννιάδες τους, και ως άλλοι Γρηγόριοι Ε`, αφόρισαν και πρόδοσαν τον ελληνικό λαό.

Τέλος, οι πλειοψηφία των προδοτών, τα κομματόσκυλα του συρίζα και σία, χοροπηδούσαν από την χαρά τους , γιατί για άλλη μια φορά στο όνομα της καταβιασμένης δημοκρατίας, επιτελέσαν έργο ξεπουλήματος...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. (Αν η Δημοκρατία ήταν γυναίκα, θα είχε πεθάνει εδώ και χρόνια με τόσους βιασμούς).

Θα κλείσω με μια φράση από τον συγγραφέα Κυριάκο Διακογάννη με μια μικρή παραλαγή :

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΟΝΤΑΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου