Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Γράφει η 
Δέσποινα Λαζαρίδου 

Ως έθνος διανύουμε τώρα μία περίοδο, κατά την οποία εορτάζουμε την απελευθέρωση μας από τον τουρκικό ζυγό. Την ανάκτηση της Πατρίδας μας, της Ελευθερίας μας, της Γλώσσας, της Αξιοπρέπειας μας. Για να επιτευχθούν όλα αυτά χύθηκε αίμα, αίμα Ελληνικό, αίμα Αγνών Πολεμιστών. Μας παρέδωσαν μια ελεύθερη Ελλάδα. Μας δίδαξαν με το παράδειγμα τους ότι ανώτατο αγαθό επί της Γης είναι η Πατρίδα και η Ελευθερία. 

Με την παγκοσμιοποίηση και τις διάφορες θεωρίες όμως που κατέκλυσαν την υφήλιο και δυστυχώς και την Πατρίδα μας, οι Νεοέλληνες πλην ελαχίστων λαμπρών εξαιρέσεων, έγιναν „δημοκράτες“, „φιλανθρωπιστές“, „ευρω-πέη“, ανεχόμενοι το ξεπούλημα της Ελλάδος, ανεχόμενοι την εισβολή εκατομμυρίων Λαθρο-και ψευτομεταναστών, με διαφορετική κουλτούρα (αν μπορεί να χαρακτηριστεί κουλτούρα, η αγριάδα και η μιζέρια που κουβαλούν μαζί τους), ανεχόμενοι την παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας, τον βιασμό της Ελληνικής Γλώσσας, την απαιδεία και την αμορφωσιά που μοιράζεται απλόχερα στην ελληνική νεολαία, με το πρόσχημα ότι ο Ελληνισμός είναι „παγκόσμιος“. 

Όχι λοιπόν δεν είναι παγκόσμιος ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός έδωσε τα φώτα του με την σκέψη να συνεχίσει να λάμπει στον γεωγραφικό χώρο που του χαρίστηκε. Ο Ελληνισμός έλαμψε μόνο όσο ήταν Εθνικός. Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε μόνο όσο ξεχώριζε τους βαρβάρους. Κανείς πρόγονος μας δεν εξομοιώθηκε με τους Βάρβαρους ούτε της Ανατολής, ούτε της Δύσης, ούτε του Βορρά, ούτε του Νότου!!!

Η Ελλάδα δεν είναι φιλέτο για τον κάθε επίβουλο μεγαλοκαρχαρία να φέρει τις επενδύσεις του, διώχνοντας τους Έλληνες και φέρνοντας απολίτιστους βαρβάρους (γιατί είναι απολίτιστοι και ο πολιτισμός δεν είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο μόνο) ώστε να έχει φθηνό εργατικό δυναμικό, για να γεμίζει τις αποθήκες του με χρυσό και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με δολάρια και ευρώ. 

Το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ΠΑΤΡΙΔΑ, εκτός των προγόνων μας, μας το διδάσκουν και αυτοί οι βάρβαροι που φροντίζουν να μας αποσυνθέτουν, που είναι ο προαιώνιος εχθρός του Ελληνισμού, οι Εβραίοι. 

Ναι αγαπητοί μου!! Αυτοί μας το διδάσκουν εδώ και 100 χρόνια, την ώρα που αποσυνθέτουν την ελληνική κοινωνία, τα ελληνικά ήθη και έθιμα, την ελληνική ιστορία και γλώσσα!!

Θα μου πείτε πως!!!

Χρηματοδότησαν 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, θυσίασαν μερικές χιλιάδες ομοεθνείς τους, για να πάρουν καταχρηστικά τον χώρο που υποτίθεται κατείχαν πριν από 2000 χρόνια. Και αφού τον έλαβαν ως έπαθλο, βαμένο με αίμα αθώων ανθρώπων, συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο ώστε να την κρατήσουν διώχνωντας από εκείνη την γη τους γηγενείς κατοίκους που ζούσαν χιλιετίες τώρα. 

Ας βγει λοιπόν κάποιος που ασπάζεται τις θεωρίες του διεθνισμού και της αλλοτρίωσης της εθνικής ταυτότητας των εθνών να μας απαντήσει, να μας εξηγήσει για ποιόν λόγο κόπτονται τόσα χρόνια, οι πρωτεργάτες του διεθνισμού, του κομμουνισμού και της απαξίωσης των εθνικών συνειδήσεων, να αποκτήσουν Πατρίδα.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν τις ευθύνες μας, ας αναλογιστούμε την υποχρέωση που έχουμε ως Έλληνες απέναντι στους προγόνους μας αλλά και στους απογόνους μας και ας στρέψουμε τον νου, την σκέψη , την ψυχή και την δύναμη μας στην Ελλάδα. Ας αγωνιστούμε για αυτόν τον ιερό χώρο να τον διαφυλάξουμε από τους διάφορους οικονομικούς καρχαρίες και τους απολίτιστους που τον επιβουλεύονται. 

Ας μείνει στο μυαλό μας χαραγμένο ότι ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ότι ο Ελληνισμός δεν είναι παγκόσμιος αλλά εθνικός, τα μνημεία μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κληρονομιά αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ας υψώσουμε το ανάστημα και τα στήθη μας απέναντι τους φωνάζοντας τους για άλλη μια φορά 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

Δέσποινα Λαζαρίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου