Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ- ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ



Της Δ. Λαζαρίδου
Η ταλαίπωρη Ελλάδα αιώνες τώρα ταλαιπωρείται από κατακτητές. Όταν πια κατάφερε να αποτινάξει τους ζυγούς της σκλαβιάς και θέλησε να αναπνεύσει τον αέρα της Λευτεριάς, κοράκια μαύρα πέσανε πάνω της να την κατασπαράξουν. Ταλαιπωρήθηκε από γενοκτονίες, από κατατρεγμούς, από πολέμους και όταν όλα σταμάτησαν ήρθαν οι εντεταλμένοι της νέας τάξης να την αποτελειώσουν. Να την αφανίσουν .

Καταστρέψανε τον πρωτογενή, τον δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα, έστειλαν στις παγκόσμιες αγορές εργασίας χιλιάδες νέους Έλληνες. Οι κυβερνήσεις μετά το 1974 εναλλασσότανε ανάμεσα σε 3-4 οικογένειες ελληνοποιημένων Εβραίων. Όταν πια ο λαός της εξαθλιώθηκε, ένας ακόμα ελληνοποιημένος εβραίος παραπλάνησε τον δύστυχο λαό της. Με την ελπίδα να έχει χάσει τον δρόμο, σκισμένο καλτσόν αντί μνημονίων και μια εισβολή χιλιάδων για να μην πω εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, βάζει την ταφόπλακα στην δύστυχη Πατρίδα.

Μέσα στην απελπισία τους οι Έλληνες δεν διάβασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το κομμάτι που αναφερότανε στο θέμα των εθνικών. Έτσι άνοιξαν από μόνοι τους την Κερκόπορτα για την εποίκιση της Χώρας.

Στα δύο χρόνια διακυβέρνησης, ιδρύθηκαν πολλές ΜΚΟ, αλληλέγγυες για τους μετανάστες οργανώσεις, οι οποίες καταπατούν τα δικαιώματα των Ελλήνων προς όφελος των εισβολέων.

Γελοιοποιήσανε τις εθνικές παρελάσεις, δίνοντας το εθνικό μας σύμβολο σε παιδιά λαθρομεταναστών, τα οποία δεν γνωρίζουν ούτε θα μπορέσουν ποτέ να εκτιμήσουν την αξία και την σημασία της Ελληνικής Σημαίας. Φτάνουμε λοιπόν στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, που τιμάται το έπος του 40 και η σημαία έχει περάσει σε παιδιά Αλβανών, απόγονοι αυτών που οι δικοί μας πρόγονοι πολέμησαν, σε χέρια ισλαμιστών που αρνούνται τα εθιμοτυπικά μας, όπως η είσοδος με την σημαία στην εκκλησία, και δημιουργούν τεχνητό πρόβλημα και προβοκάτσιες ώστε να μπορούν να ψηφιστούν νόμοι υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του Αμίρ από το Αφγανιστάν. Αφού εισέβαλλε παράνομα στην χώρα μας, μπήκε σε ελληνικό σχολείο, κληρώθηκε να κρατήσει την ελληνική σημαία, αλλά εξαιτίας της θρησκείας του δεν δέχτηκε να εισέρθει στον ιερό ναό αναγκάζοντας τον διευθυντή να του την αφαιρέσει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια στημένη προβοκάτσια οδηγεί τον καραγκιόζη της ελληνικής κυβέρνησης, που κατέχει την ανώτερη θέση εξουσίας, τον πρωθυπουργό, να καλέσει τον Αμίρ στο προεδρικό μέγαρο. Όλα καλά μέχρις στιγμής. Όλοι γνωρίζουμε, ότι όταν ένας άνθρωπος μισεί και εργάζεται εναντίον του έθνους, θα κάνει τα πάντα να προσβάλλει τον λαό που κατοικεί στην χώρα αυτή. Το ίδιο έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφού κατάφερε να λύσει όλα τα καίρια προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ανεργία, φτώχεια, αφού έφερε την «λεπίδα» που υποσχέθηκε, αφού τακτοποίησε με λίγα λόγια τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον Λαό, μερίμνησε για τα ουδετέρου φύλου παράσιτα της φύσης και φυσικά στο τέλος για να εξευτελίσει το ελληνικό έθνος που κλήθηκε να υπηρετήσει, παρέδωσε καμαρωτός την ελληνική σημαία στον Αφγανό.


Ζω χρόνια στην Γερμανία. Μια χώρα που δίνει απλόχερα την υπηκοότητα στους ξένους, προσοχή την ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ όχι την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Ποτέ όμως δεν έτυχε στα τόσα χρόνια που ζω εδώ να δω την Καγκελάριο της Γερμανίας να παραδίδει περήφανα την γερμανική σημαία σε κάποιον ξένο!!!! Ούτε είδα ποτέ την γερμανική κυβέρνηση να επιτρέπει δια νόμου να κρατήσει σε εθνική εορτή κάποιος ξένος μαθητής, φοιτητής ή οτιδήποτε άλλο, το εθνικό σύμβολο των Γερμανών.

Αυτές οι γελοίες καταστάσεις, λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα και μόνο από ανθέλληνες αριστερούς, κομμουνιστές και εβραιοπροσκυνημένους.

Έλληνα!!! Κατοικείς σε μια χώρα με ένδοξο παρελθόν. Έχεις στην πλάτη σου να κουβαλήσεις μια τεράστια πολιτιστική κληρονομιά. Τι κι αν ήρθαν τα κοράκια να σε κατασπαράξουν; Ύψωσε το ανάστημα σου και αντιμετώπισε τους. Είναι άδειοι τενεκέδες!! Και όλοι ξέρουμε ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν το πιο μεγάλο θόρυβο. Μην τους φοβάσαι. Σαπουνόφουσκα είναι!!! Προχώρα μπροστά , σταθερά, δυναμικά. Είσαι παιδί ηρώων και αθανάτων!!! Αρκετά έμεινες γονατιστός. Ορθώσου ξανά και πολέμησε. Πολέμησε για τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου. Πολέμησε για τους γονείς σου, για το σπίτι σου. Πολέμησε για την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. 

Δέσποινα Λαζαρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου