Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Δέσποινα Λ. Δεσποτίδου 
 
Ζούμε σε μια κοινωνία του παραλογισμού!!! Οι μορφωμένοι κρύφτηκαν στο καβούκι τους ή τους αφανίσανε ή τους ξεπουλήσανε στις εργασιακές αγορές της υφηλίου, όπου ξένοι απολαμβάνουν τους καρπούς των Ελλήνων επιστημόνων. Την θέση τους παραχώρησαν σε νεοταξίτες  αμόρφωτους ( και δεν εννοώ μόνο τους ακαδημαϊκούς ) , εβραιογενείς και εβραιοπροσκυνημένους.
Μετά τις δεκαετίες του 60/70 γεμίσανε τα κοινοβούλια των χωρών με πόρνες βουλευτίνες και υπουργούς / πρωθυπουργούς ηθοποιούς και εξαπλώθηκε αυτό το φαινόμενο στον κόσμο (Τσιτσιολίνα, Μελίνα Μερκούρη, Ρόναλντ Ρέηγκαν κλπ. ). Μετά την δεκαετία του 90 ξεκίνησε ειδικά στον ελληνικό χώρο να προωθούνται στα υπουργεία – εκτός από διαδόχους των οικογενειών Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Καραμανλή και τα σόια τους – κομματόσκυλα που πούλησαν την ζωή τους και την ψυχή τους στον εβραϊκό μαμωνά.
Και φτάνουμε σήμερα να μας κυβερνά ένας ανιστόρητος, ανθέλληνας και μωρός πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκινώντας από μικρή ηλικία την πολιτική του καριέρα στο εβραϊκό κατασκεύασμα του κομμουνισμού τον προωθήσαν στο ανώτερο αξίωμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο Αλέξης Τσίπρας, ένα πνευματικά, γνωστικά και κοινωνικά  αμόρφωτο κατασκεύασμα της νέας τάξης, ανέλαβε τα ηνία μιας χώρας που ήδη οι προκάτοχοι του , όλοι τους εβραϊκής κατασκευής και προελεύσεως, την είχαν οδηγήσει στον αφανισμό.
Την Ελλάδα , την χώρα που έδωσε τα πάντα στον κόσμο όλο, την πολέμησαν και την πολεμούν από αρχαιοτάτων χρόνων. Μετά την υποδούλωση της στους Ρωμαίους κατακτητές, οι οποίοι προώθησαν το φαινόμενο της πολυπολιτισμικότητας και επέτρεψαν να διακινούνται σε όλη την ρωμαϊκή επικράτεια όλοι όσοι ήταν υπό την κατοχή τους, ξεχύθηκαν στον ελλαδικό χώρο τα αποβράσματα της ιστορίας. Οι Ιουδαίοι. Αυτοί που από όπου περάσανε σκορπίσανε θάνατο, αφήσανε ερείπια και καταστρέψανε πολιτισμούς. Και δεν το λέω εγώ, οι ίδιοι τους μας επιβάλανε να το μάθουμε στο μάθημα των θρησκευτικών και συγκεκριμένα στην παλαιά διαθήκη το ιερό βιβλίο των ιουδαίων, των χριστιανών και των μουσουλμάνων. Σπάσανε τα κτίρια που δήλωναν τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων, κλέψανε την ιστορία τους και την φιλοσοφία τους και μας την σερβίρανε σαν δική τους, διαστρέβλωσαν την ιστορία μας φτάνοντας στο επαίσχυντο σημείο να διαδίδουν μέχρι και τις μέρες μας ότι το αλφάβητο μας το πήραμε από τους …νομάδες!!!!!!! Και μόλις αποδυναμώσανε την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μετέφεραν την «πρωτεύουσα » στο  Βυζάντιο για να οργανώσουν και να οργανωθούν καλύτερα. Σε όλο αυτό το διάστημα τα μόνα θύματα τους οι ΄Έλληνες. Με νόμους και διατάγματα τους αφαιρέσανε τα πιστεύω τους, τους κάψανε τα συγγράμματα, τους κλέψανε την πνευματική τους κληρονομιά και τροφοδοτήσανε με αυτήν τους βάρβαρους του βορρά. Όλα αυτά με έναν και μοναδικό σκοπό!! Τον αφανισμό των Ελλήνων.   
Τους βυζαντινούς τους διαδέχτηκαν οι Σελτζούκοι, τους Σελτζούκους τους διαδέχτηκαν τέλος οι Εβραίοι της Γερμανίας ,αφού κατάφεραν να αφανίσουν τον γερμανικό λαό (αυτό είναι ένα θέμα που θα αναλυθεί σε άλλη δημοσίευση). Και το διάστημα που είμασταν τυπικά ελεύθεροι εμφυτεύσανε στην ελληνική κοινωνία τον καρκίνο του κομμουνισμού, μιας ιδέας που έχει ως βάση την διδασκαλία του Χριστού διευρυμένη σε πολιτικό επίπεδο.
Και σήμερα έχουμε φτάσει σε μια ελληνική κοινωνία, η οποία δεν γνωρίζει τις ρίζες της , την ιστορία της και αν υπάρχουν κάποιοι που την γνωρίζουν , την έχουν μάθει διαστρεβλωμένη και στα μέτρα της Νέας τάξης των πραγμάτων σερβιρισμένη.
Στον 21ο αιώνα, όπου σε άλλες χώρες, η μάθηση και η εκπαίδευση είναι πρωταρχική μέριμνα των κοινωνιών, η Ελλάδα έχει ένα άσχετο και ανιστόρητο υποκείμενο για πρωθυπουργό. Έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μιλά ελληνικά, ούτε αγγλικά ούτε γνωρίζει την ιστορία του τόπου που κυβερνά, ούτε σέβεται τον λαό του. Ένα υποκείμενο που το μόνο που ξέρει να λέει στους κατακτητές είναι: Jawohl mein Herr, meine Dame, ή Yes sir !!!!   και χιλιάδες πρόβατα να τον ακολουθούν, χειροκροτώντας την …αμάθεια και την προδοσία.
Εμείς όμως, που είμαστε Έλληνες, που μάθαμε να σεβόμαστε και να τιμούμε την παράδοση και την ιστορία μας, θα πρέπει να υψώσουμε το ανάστημα μας και να δώσουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση. Να βάλουμε ένα τέλος στον θίασο που έχει κατακλύσει την ελληνική κυβέρνηση και κοινωνία και να ξαναδοξάσουμε το όνομα μας!!! Γιατί είμαστε Έλληνες!!! Γιατί Έλληνας Γεννιέσαι. Δεν γίνεσαι!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου