Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ...ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ (ΡΟΜΑ) ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΤης Δ. Λαζαρίδου 
Η κυβέρνηση των ανθελλήνων και  προδοτών, αφού "έλυσε" τα προβλήματα διαβίωσης των Ελλήνων, ξεκίνησε με μεγάλη επιμέλεια να λύνει τα προβλήματα των γύφτων...συγνώμη τον "ρομά"!!!! Σε ένα ακόμα ανθελληνικό παραλήρημα τους αποφάσισε η εβραϊκή αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδος να εισάγονται γύφτοι …εννοώ ρομά χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια και στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!! Δηλαδή θα βάλουμε τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα…
 
Οι εγκάθετοι των ιουδαϊκών συμφερόντων, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν την νοοτροπία και τον ρόλο των αθίγγανων, γύφτων (ρομά) απέναντι στους Έλληνες, αποφάσισαν να τους «εντάξουν» με το ζόρι στην ελληνική κοινωνία, ολοκληρώνοντας το σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος!!! Κι ενώ η ανεργία έχει ωθήσει πολλούς νέους ανθρώπους στην μετανάστευση, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Ελλάδος, αυτοί οι ανθέλληνες, ψάχνουν τρόπους να αποδεκατίσουν όσους έχουν μείνει, εξαθλιώνοντας τους ακόμα περισσότερο και φροντίζοντας να αποκαταστήσουν όλους όσους δεν είναι  Έλληνες, αλλά εχθροί τους…

Ολόκληρο το άρθρο από το  www.tilestwra.com


Με πλήθος μέτρων και παρεμβάσεων που ξεκινούν από την αντιμετώπιση της οπλοκατοχής, την είσοδο των Ρομά χωρίς εξετάσεις στα Πανεπιστήμια και την αστυνομία μέχρι και τη μετεγκατάσταση ολόκληρων οικισμών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Οι υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξή τύπου μέτρα για την περιοχή.
Ξεκινώντας την παρουσίαση ο κ. Σκουρλέτης εξήγγειλε νομοθετικές πρωτοβουλίες για τους τοξικοεξαρτημένους και προγράμματα αθλητισμού που ήταν πάντα μέσο απογκετοποίησης. Επίσης υποσχέθηκε νέες παροχές στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού στις συγκεκριμένες περιοχές με έμφαση στο Μενίδι. Ο ίδιος επίσης ανακοίνωσε «αλλαγή του νομικού πλαισίου για την οπλοκατοχή». Από την πλευρά του ο Νίκος Τόσκας δεσμεύτηκε για ενίσχυση της αστυνόμευσης του Μενιδίου και άλλων περιοχών, με στόχο την πάταξη των φαινομένων της διακίνησης ναρκωτικών και οπλοκατοχής. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε όσον αφορά το ενδεχόμενο εισόδου νέων Ρομά στην αστυνομία ότι «πρέπει να εξεταστεί και νομικά κατά πόσον υπάρχει δυνατότητα ένταξης στο αστυνομικό σώμα παιδιών Ρομά που έχουν τα κατάλληλα γραμματικά προσόντα προκειμένου να συμβάλουν στα θέματα τάξης της περιοχής που αυτοί ξέρουν».

— Στα σχολεία που φοιτούν Ρομά θα μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά αίθουσα σε 15 από 25

— Θα γίνει υποχρεωτική η παρακολούθηση του ολοήμερου σχολείου για τα παιδιά των Ρομά

— Θα θεσμοθετηθεί υποχρεωτικά σχολή γονέων

— Αλλαγή στο νομικό καθεστώς ως προς τη δυνατότητα των μαθητών Ρομά που παίρνουν απολυτήριο Λυκείου να εισάγονται σε ορισμένα ακαδημαϊκά τμήματα χωρίς εξετάσεις.

Η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εξήγγειλε μετεγκατάσταση Ρομά σε δήμους και ουσιαστικά διάλυση κάποιων των αυθαίρετων οικισμών, με συναίνεση ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κατοικίας τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε ότι στο Μενίδι θα μεταβεί κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι με παρέμβαση του υπουργείου Υγείας θα γίνει εμβολιασμός του συνόλου του πληθυσμού της περιοχής. Επιπλέον, ο κ. Βασιλειάδης προανήγγειλε αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές στις κοινότητες Ρομά.

Πηγή:http://www.tilestwra.com/kyvernitika-metra-gia-roma-choris-exetasis-se-ai-ke-astynomia/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου