Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.




Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου

Κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της Ελλάδος, όχι αυτή που μας σερβίρουν οι εκάστοτε εγκάθετοι της Νέας Τάξης, αλλά στην πραγματική, αυθεντική ιστορία μας, θα συναντήσουμε Έλληνες σοφούς, Ποιητές και ήρωες να μιλούν για το ιερότερο πράγμα στον κόσμο: Την Πατρίδα.

Να δίνουν έμφαση στην ανάγκη που υπήρχε και υπάρχει για αγώνα και για ιδανικά, με ύψιστο και ιερότερο ιδανικό την Πατρίδα.

Οι νέοι στην αρχαία Ελλάδα μεγάλωναν μαθαίνοντας, να αγαπούν και να τιμούν την Ελλάδα. Μαθαίνανε ότι μπροστά σε αυτήν πλην των θεών δεν υπήρχε τίποτε ιερότερο. Με τέτοιες βάσεις μεγαλούργησαν, τόσο στο στρατιωτικό τομέα όσο και στους υπόλοιπους τομείς και γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

Σήμερα οι νέοι μας μπήκαν στο χωνευτήρι που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Νέες ιδέες, αντιφατικές μεταξύ τους. Μιλούν για φιλανθρωπισμό και γίνονται ανθέλληνες, μιλούν για ιστορία και ξεχνούν την δική τους, μιλούν για μάχες και αγώνες χωρίς να θέλουν να πολεμήσουν για ιδανικά όπως αυτό της πατρίδας. Σήμερα υπάρχει ανάγκη όσο ποτέ, να πάρουμε την νέα γενιά και να την γαλουχήσουμε στα ελληνικά ιδανικά. Να σώσουμε τα παιδιά μας από την λαίλαπα την νέας εβραϊκής παγκόσμιας τάξης, η οποία τα έχει πετρώσει όπως η μέδουσα όσους τολμούσαν να την κοιτάξουν στα μάτια. Πως όμως νικήθηκε η Μέδουσα; Μόνο με ηρωισμό, θέληση για αγώνα και με την βοήθεια των θεών. Οπλισμένοι με αυτά, μπορούμε να παλέψουμε και να βγούμε νικητές σε αυτόν τον αγώνα. Και θα είναι η νίκη πιο μεγάλη, πιο σημαντική. Γιατί η σύγχρονη Μέδουσα κινείται στο σκοτάδι. Την νιώθεις μόνο. Και χρειάζεται κανείς πνευματική διαύγεια για να την πολεμήσει και να την νικήσει.

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον ως Έλληνες γονείς να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, να τα σώσουμε και σώζοντας αυτά, να σώσουμε την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπεια μας και να διαφυλάξουμε την ελευθερία μας.

Και ως ΄Ελληνες είναι μέγιστο καθήκον να βροντοφωνάξουμε

Ω Παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτ΄Πατρίδα, ελευθερούτε Παίδας Γυναικών, Θεών τε πατρώων έδη θήκας τε προγόνων. 


ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου