Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Γράφει η Μπέττυ Γιάννα

Διανύουμε μία περίοδο δύσκολη για το Έθνος και τη Κοινωνία μας. Οι δυσκολίες αυτές δεν φαίνεται να ξεπερνιούνται.

Οι πολίτες σκέπτονται: Υπάρχει άραγε ελπίδα; Κι όμως υπάρχει! Έλληνες είμαστε ρε και δεν πρέπει να μας πτοεί τίποτα. Την πατρίδα που κάποιοι την σπίλωσαν και την κατακρεούργησαν.

Καημένη Ελλάδα σε κατακρεούργησαν τα λαμόγια και οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες! Με την ορθόδοξη Ελλάδα μην παίζεται…

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση – τίποτα λιγότερο. Τούρκοι και Αλβανοί αμφισβητούν τα σύνορά μας.

Από δύο γειτονικές χώρες εκδηλώνεται μία εντεινόμενη προσπάθεια αμφισβητήσεως των συνόρων της Ελλάδος και γενικότερα της περιοχής μας

Η Ελλάς θα πρέπει να είναι ηθικά, διπλωματικά και αμυντικά προετοιμασμένη για να αποτρέψει την αμφισβήτηση των συνόρων της από Ερντογάν και Ράμα.


Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις που διαθέτει η Ελλάδα και περιλαμβάνουν το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελείται από έμμισθους επαγγελματίες στρατιωτικούς, από επαγγελματίες οπλίτες μακρόχρονης θητείας και από οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους, στους οποίους αποδίδεται ένα συμβολικό ποσό για τη προσφορά τους κατά τη διάρκειά της.

Η ιστορία του Πολεμικού μας Ναυτικού, είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τη θάλασσα. Έχει αναδειχθεί κυρίαρχο σε θάλασσες και πελάγη και ιδιαίτερα στο Αιγαίο, μια θάλασσα που οι ναυτικοί μας την γνωρίζουν όπως την παλάμη τους.

Κι αυτό είναι κάτι που κανείς άλλος όσα πλοία ,όσα όπλα, όσα τεχνάσματα και “πονηριές” κι αν κάνει δεν πρόκειται ποτέ να το αποκτήσει.


Όταν ο Λεωνίδας είπε: «Μολών Λαβέ!»

Η μάχη των Θερμοπυλών αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μάχες στην ελληνική και στην παγκόσμια ιστορία.

Κυρίως όμως από ηθική άποψη είναι λαμπρό παράδειγμα αυταπάρνησης, αυτοθυσίας και υπακοής στην πατρίδα. Η μάχη έδειξε τα πλεονεκτήματα της στρατιωτικής εκπαίδευσης των Σπαρτιατών, του καλύτερου εξοπλισμού και της έξυπνης χρήσης της διαμόρφωσης του εδάφους.

Παράλληλα το μήνυμα που έστειλε στα πέρατα της γης ο Λεωνίδας και οι άνδρες του παραμένει ακόμα ισχυρό και διαχρονικά επίκαιρο:

Οι Έλληνες δεν υποτάσσονται και δεν υποκλίνονται σε κανέναν. Μήνυμα εξόχως επίκαιρο και για την σύγχρονη εποχή εις την οποία η πατρίδα μας δοκιμάζεται κάτω από τις απάνθρωπες επιταγές των δανειστών μας.

«Όρκος» τιμής μπροστά στο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» του Λεωνίδα για τους δύο προδότες!

Αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος. Πονάνε ωρέ τα παλικάρια; «Μολών Λαβέ!» Η Ελλάδα δεν πεθαίνει.Κι ο Έλληνας επίσης.
Εσείς ρε πολυπολιτισμικοί τίποτες της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων να δούμε τι θα γίνεται σαν έρθει η ώρα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου