Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΩΖΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΩΘΕΙΤΩ!!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πεί,
«Δεν φοβάμαι ένα στρατό από λιοντάρια που τα διοικούν πρόβατα, αλλά φοβάμαι ένα στρατό από πρόβατα, που τα διοικούν λιοντάρια».

Λιοντάρια Στρατιωτικοί ηγέτες δεν υπάρχουν σήμερα.
Υπάρχουν ΜΟΝΟ στρατιωτικοί γραφειοκράτες, πιόνια & μαριονέτες των εφιαλτών Σιωνιστών πολιτικών!!!
Εν όψει Τουρκικής επιθετικότητας ευρισκόμενοι οι Έλληνες, απευθύνω τις εξής συμβουλές προς την Πολιτική & Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α.
Οι οδηγίες αυτές πηγάζουν από Γεωπολιτικές και Γεωστρατηγικές σκέψεις και πηγές.

1.-Η σημερινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α. είναι μόνον για περίοδο ειρήνης. Είναι μόνον για ρουτίνα. Δεν εμπνέει τον Έλληνα να πολεμήσει!
2.-Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία.
Πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΥΠ.ΕΞ. ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Μέλη: Όλοι οι Σιωνιστές Τραπεζίτες Μεγιστάνες του χρήματος της Γης. Όλοι ανθέλληνες και μισέλληνες, σαν Σιωνιστές. Οι γνωστοί Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη.
3.-ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο Σουλτάνος Ερντογάν είχε προ ημερών διάσκεψη με τον πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, και τον ΥΠ.ΕΞ. αυτής ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Η Τουρκία για να συμφωνήσει για την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, και να παραχωρήσει τα Ανατολικά εδάφη της, απαίτησε από τον Πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε αντάλλαγμα, επέκταση της Τουρκίας προς Δυσμάς!!!

Δηλαδή ο Σουλτάνος Ερντογάν ζήτησε διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό Ανατολικού Γεωγραφικού Μήκους, πράγμα που είναι στα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Ο 25ος Μεσημβρινός διχοτομεί το Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος σε Δυτικό και Ανατολικό Αιγαίο, το Δυτικό Ελληνικό, και το Ανατολικό Τουρκικό!
Το Ελληνικό Ανατολικό Αιγαίο περιλαμβάνει όλη την Ελληνική Θράκη, και τα Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, επίσης και την Ανατολική Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Ο μεσημβρινός αυτός διχοτομεί τη Κρήτη σε Δυτική Κρήτη, και Ανατολική Κρήτη, με ότι και αν σημαίνει αυτό, και ο νοών νοείτω…………..
Ο αυτόκλειτος πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προκειμένου να εκτελεστούν τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της Παγκόσμιας Κυβέρνησής του, συμφώνησε με τις απαιτήσεις του Σουλτάνου Ερντογάν.
Ο Πρόεδρος & Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ έδωσε το πράσινο φως, στο Σουλτάνο να προχωρήσει………..
Γιαυτό ο Σουλτάνος άρχισε να κραυγάζει για κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Ο Σουλτάνος έφθασε να αποκλείσει τη νήσο ΚΑΣΟ, εκεί όπου διέρχεται ο Ρωσικός στόλος προς ΣΥΡΙΑ……………….
Τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ από τη Μεσόγειο Θάλασσα, εγκλωβίζοντας αυτήν στον Βορρά στον Εύξεινο Πόντο, ώστε η ΡΩΣΙΑ να μην έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα στις χώρες της Μέσης Ανατολής, κάνοντας το Αιγαίο Νατοϊκή λίμνη, με την Τουρκία παρούσα, και την Ελλάδα διαμελισμένη…………….

4.- ΝΑΤΟ: Το ΝΑΤΟ είναι στην υπηρεσία του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς υπό τας διαταγάς της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εχθρικό προς την Ελλάδα, και φιλικό προς την Τουρκία.
Το ΝΑΤΟ όπως έπραξε στη διχοτόμηση της Κύπρου, θα κάνει τα ίδια στη διχοτόμηση του Αιγαίου, στο διαμελισμό της Ελλάδος. Δηλαδή συμμετέχουμε σε μιά «συμμαχία» εχθρική προς την Ελλάδα. Δηλαδή βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας!!!
Το ΝΑΤΟ είναι φιλικό για την Τουρκία, και εχθρικό για την Ελλάδα!
5.-Ε.Ε. : Η Ε.Ε. είναι υπό τας διαταγάς του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Συμμετέχουμε σε μια οικονομική ένωση, εχθρική για την Ελλάδα. Τα οικονομικά γεγονότα είναι ορατά και αισθητά για όλους τους Έλληνες.
Δεχόμαστε οικονομική επίθεση από Βορρά από την Ε.Ε., και από Ανατολάς από τη Τουρκία-ΝΑΤΟ.!!!
Ωραίους «συμμάχους» & «εταίρους» διαλέξαμε………
Επιβάλλεται αλλαγή συμμαχιών, για να σώσουμε την Ελλάδα.

6.-Λαθρομετανάστες: Οι λαθρομετανάστες σαν Μουσουλμάνοι θα δράσουν στα μετόπισθεν υπέρ της Τουρκίας, κατά των Ελλήνων.
Δηλαδή φυλάμε ένα φίδι στο κόρφο μας. Γιαυτό λύσσαξαν οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και οι Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι»……..
7.-Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σαν διεθνιστές & Εθνομηδενιστές, είναι υπό τας επιθυμίας του Σιωνιστή Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Το ίδιο και η Σιωνιστική Αντιπολίτευση. Επομένως οι πολιτικοί της Ελλάδος, αποκλείεται να αντιδράσουν στα σχέδια Τουρκίας-ΝΑΤΟ, για διαμελισμό της Ελλάδος.

Οι προδότες πολιτικοί θα οδηγήσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις , σε στρατιωτική ήττα, για να εκπληρωθούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα!!!

Εκτός εάν προλάβουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να ανατρέψουν αυτό το εχθρικό για την Ελλάδα πολιτικό καθεστώς.!!!

Ο ΣΩΖΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΩΘΕΙΤΩ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής 
 
Πηγή: https://hellasforce.com/2016/12/02/γραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου