Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου
Ο παγκόσμιος σιωνισμός, μυστική εταιρεία, έχει εξαπλώσει τα δίχτυα του παντού, υποδουλώνοντας συνειδήσεις και λαούς. Σχέδιο πανάρχαιο. Τα ιερά τους βιβλία το καταμαρτυρούν.
Εμπνεύστηκαν από την εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου. Μια εκστρατεία που είχε λόγους πολιτιστικούς, πολιτικούς και οικονομικούς. Που προωθούσε πολιτισμό και ευμάρεια στις κατεκτημένες περιοχές. Το μοντέλο αυτό το σφετερίστηκαν οι άθλιοι εβραίοι και το διεύρυναν: κατάκτηση του πλανήτη, υποδούλωση των λαών, εξάλειψη συνειδήσεων, αποκοπή από τις ρίζες (απάλειψη του εθνικού φρονήματος).
Δοκίμασαν να εισέρθουν μέσω των Ρωμαίων στην κεντρική εξουσία, προωθώντας τις γυναίκες τους, μια και η καταγωγή στους εβραίους αναγνωρίζεται από την μάνα. Το σχέδιο απέτυχε, γιατί οι Ρωμαίοι, μείγμα λαών βορείων και βαρβάρων δεν είχαν φραγμούς και ήθος, εξ ου και η διαστρέβλωση του όρου „όργια.“ Το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή με την διδασκαλία του Χριστιανισμού, ο οποίος πρεσβεύει ταπείνωση και αγάπη, συμπόνια και συγχώρεση, για την κατάκτηση της ουράνιας βασιλείας. 
Όλο τον ελληνικό πολιτισμό, το ελληνικό πνεύμα, τις επιστήμες τις δαιμονοποιήσανε, τις κάψανε, τις σπάσανε, γενικώς τις καταστρέψανε. Με αυτό ήρθε ο σκοταδισμός στους ανθρώπους. Κάνανε γενεές δεισιδαίμονες, μοιρολάτρες. Προωθήσανε σε θέσεις κλειδιά, αμόρφωτους και ακοινώνητους ανθρώπους, διεφθαρμένους βασιλείς. Κάθε φωνή αντίδρασης την σβήνανε στη φωτιά. Με βασανιστήρια και αφανισμό ανθρώπων και κάψιμο βιβλίων μπόρεσαν να επικρατήσουν. Έτσι ήρθε ο σκοτεινός μεσαίωνας, στην Ευρώπη και σε όλη την υφήλιο.
Με το χάραγμα της Αναγέννησης, όλα τα κλεμμένα (όσα σώθηκαν από την μανία των σκοταδιστών) αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ξαφνικά ακούγονται ονόματα ευρωπαίων όπως Νεύτωνας, Γαλιλαίος, Κοπέρνικος κλπ φτάνοντας στην εποχή μας, όπου συνεχίζονται να ακούγονται μόνο ευρωπαϊκά ονόματα όπως Γκαίτε, Νίτσε, Αϊνστάϊν κλπ. Αρχίζουν οι επιστήμες να ανθίζουν. Ο κόσμος να μορφώνεται. Και όσο προχωρά η γνώση έρχεται και η επίγνωση. Όλα αυτά τα γράψανε, τα είπανε, τα βρήκανε, τα ανακαλύψανε......οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
Οι κοινωνίες αναπτύσσονται και οι λαοί ευημερούν. Στις ξένες κοινωνίες τα κοινωνικά συστήματα εξελίσσονται. Υπάρχει ένα δούναι και ένα λαβείν.
Παραδόξως όμως η μόνη χώρα που δεν εξελίσσεται είναι η Ελλάδα. Μια χώρα μικρή, με ένδοξο παρελθόν, πλούσια κληρονομιά, εύπορη μένει στο περιθώριο!! Μετά από 400 χρόνια υποδούλωσης σε φύλλα μογγολικά, τα οποία ποτίστηκαν με το εβραϊκό κατασκεύασμα του Μωαμεθανισμού και αντί να χάσουν την βαρβαρότητα τους την διατήρησαν, μετά από τόσες γενοκτονίες που υπέστη ο ελληνικός λαός κατά την διάρκεια της υποδούλωσης φτάνουμε στον 20ο αιώνα, όπου η Ελλάδα πληγώνεται από συνεχείς πολέμους, με αποκορύφωμα τον πιο επαίσχυντο και τον πιο αισχρό: τον εμφύλιο.
Ο λαός εξαθλιωμένος. Απέχει από κάθε είδους πνευματική μόρφωση και καλλιέργεια. Το οικοδόμημα της εκκλησίας συνεχίζει να τον κρατάει στην αφάνεια και στην πνευματική νάρκη. Χαρακτηριστική φράση που ακούγεται „έχει ο Θεός“. Κανείς δεν τους διδάσκει το ξακουστό „Συν Αθηνά και χείρα κίνει“.
Η εξουσία της Ελλάδος στα χέρια πουλημένων στο σιωνιστικό σύστημα ή ακόμα χειρότερα σε σπόρο εβραϊκό. Όμως ο Έλληνας επιζεί. Μαθαίνει και προωθεί στη νέα γενιά την ανάγκη της μόρφωσης. Και μόλις ο Έλληνας αρχίζει να μορφώνεται, τα τερατόμορφα ανθρωποειδή τον παρασύρουν στον εκφυλισμό. Έναρξη και σταθμός αυτού του εκφυλισμού, ο αμερικανοεβραίος Ανδρέας Παπανδρέου. Χαλαρώνει το εκπαιδευτικό σύστημα. Μοιράζει σιωνιστικό χρήμα. Εκφυλίζει την γενιά του 80-90. Οι διάδοχοι του, αδίστακτοι εγκληματίες, συνεχίζουν να συντηρούν αυτό το σύστημα. Η παιδεία γίνεται επαγγελματική κατάρτιση. Πλέον το Πανεπιστήμιο γίνεται μέσον απόκτησης επαγγέλματος και όχι Ναός του Πνεύματος όπως πρέσβευε ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Φτάνουμε λοιπόν στον 21ο αιώνα, όπου η εξέλιξη της τεχνολογίας και των κοινωνιών έχει φτάσει στο ζενίθ. Οι λαοί της Ευρώπης ποτισμένοι με το ελληνικό πνεύμα ευημερούν.
Ο Έλληνας γίνεται πτυχιούχος επαγγελματίας, απέχοντας μακράν του αθάνατου ελληνικού πνεύματος. Η ελληνική κοινωνία ποτισμένη από την ανατολική μιζέρια δεν λέει να ανθίσει. Η εκκλησία συνεχίζει το έργο της...υποδουλώνοντας την συνείδηση των ανθρώπων με την χαρακτηριστική ρήση της „έχει ο Θεός“.
Οι νέοι ψάχνουν να σταδιοδρομήσουν σε άλλες κοινωνίες, πιο ανθρώπινες, πιο μορφωμένες, πιο εξελιγμένες. Η Ελλάδα αδειάζει. Οι κυβερνώντες, αμείλικτοι, συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό έργο που θα οδηγήσει στον αφανισμό του ελληνικού έθνους. Κάποιες φωνές διαμαρτυρίας που ακούγονται καταπνίγονται.
Η παιδεία δεν οδηγεί πια στην γνώση. Η προπαγάνδα του εβραϊσμού και του κομμουνισμού έχει διεισδύσει στα σχολεία. Η νέα γενιά χάνει εντελώς την επαφή με την γνώση. Το σχολείο πλέον λειτουργεί για να βγάλει μοντέρνους, άβουλους σκλάβους, που θα υπηρετούν τα εβραϊκά συμφέροντα.
Το αποκορύφωμα όμως της υποδούλωσης έρχεται με την εξάπλωση του Ισλάμ στην πλέον αναγεννημένη ευρωπαϊκή κοινωνία.
Αυτός ο μεσαίωνας θα είναι ο χειρότερος από τον προηγούμενο.....

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου