Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Νέα μέθοδος γενοκτονίας των λαών



Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου
Ένα νέο και σύγχρονο είδος γενοκτονίας είναι η αλλοίωση του πληθυσμού που συντελείται στις μέρες μας. Εδώ και 50 χρόνια παρουσίασαν στην δυτική κοινωνία το μοντέλο της σύγχρονης οικογένειας, η οποία αποτελούνταν από τους γονείς και δύο παιδιά. Το ιδανικότερο ήταν φυσικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Αν παρακολουθήσει κανείς τις ταινίες της δεκαετίας του 50-60 θα διαπιστώσει την προπαγάνδα και την παράνοια.
Δυστυχώς ο κόσμος έπεσε στην παγίδα αυτή. Θέλοντας να μοιάσουν το «αμερικάνικο» μοντέλο, επιδοθήκαν στην μίμηση του. Το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιαστεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Σε πολλές περιπτώσεις η εκκλησία προσπαθούσε να συνετίσει τις οικογένειες θέτοντας όριο τεκνογονίας το λιγότερο τρία παιδιά. Δυστυχώς και αυτή απέτυχε, γιατί ναι μεν επεδίωκε το σωστό, το παρουσίαζε με λάθος τρόπο όμως.
Σε αντίθεση με τις δυτικές κοινωνίες, οι κάτοικοι της Ασίας (πλην των Κινέζων) επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου, ποιος θα γεννήσει τα περισσότερα παιδιά. Σε αυτό έβρισκαν υποστήριξη και από τους ιμάμηδες και από τους πολιτικούς άρχοντες.
Η παγκοσμιοποίηση έφτασε προ των θηρών και η επιδρομή των μουσουλμάνων ξεκίνησε. Πρώτοι άποικοι – εργατικοί μετανάστες που κατέκλυσαν την Ευρώπη ήταν οι Τούρκοι. Ακολούθησαν οι Μαροκινοί, οι Αλγερινοί κ.ο.κ. Αρχές της δεκαετίας του 90 οι ευρωπαϊκές χώρες ,άρχισαν να επισημαίνουν το θέμα της υπογεννητικότητας  και την δυσανάλογη αύξηση των μουσουλμάνων μεταναστών. Αλλά δυστυχώς το σαράκι του υπερκαταναλωτισμού είχε μεγαλώσει, ο θεσμός της οικογένειας μπήκε σε δεύτερη μοίρα και ο θηλυκός πληθυσμός απολάμβανε και απολαμβάνει (καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις) την ελευθερία του, μετά από αιώνες καταπίεσης από τον αντρικό πληθυσμό, ο οποίος έβρισκε συνεργό του τους εκκλησιαστικούς ταγούς.
Η αλλοτρίωση των λαών της Ευρώπης συνεχίστηκε με αποκορύφωμα την σημερινή κατάσταση, όπου έχουμε μαζικές εισβολές μουσουλμάνων, με απολίτιστα ήθη και έθιμα, οι οποίοι αυξάνονται ραγδαίως. Ο κίνδυνος που παρουσιάζεται επίσης είναι η ευλογία που έχουν από τον θεό τους να σφάζουν τους απίστους και φυσικά, όποιος δεν αλλαξοπιστήσει μελλοντικά , τον στέλνουν άνευ επιστροφής να συναντήσει τους προγόνους του.
Αυτό είναι το νέο σύστημα γενοκτονίας των λαών.
Και η Ελλάδα μας, μια χώρα λίγων εκατομμυρίων είναι άμεσα προσβεβλημένη από αυτή την λαίλαπα, καθότι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης και έχει ως γείτονες μουσουλμάνους. Επίσης έχει και τεράστια μειονεκτήματα. Κυβερνάται από μη Έλληνες, ανθέλληνες και προδότες. Έχει και τους εκκλησιαστικούς ταγούς που αποκοιμίζουν τον λαό, υποσχόμενοι παράδεισο, αν σφαχτούν για την πίστη (εφαρμόζοντας το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω») και τέλος κατοικείται από έναν λαό που ξέχασε να πολεμά: Είτε πνευματικά είτε σωματικά. Οι οικονομικές δυσχέρειες τον κατέβαλαν και αντί να αντιδράσει μαχητικά, κάθεται και μοιρολογά βρίζοντας τους πολιτικούς και περιμένοντας τον «μαρμαρωμένο βασιλιά», ή τους Ρώσσους ή τους εξωγήινους και ότι άλλο του σέρβιραν για να μείνουν καθηλωμένοι στην μίζερη καθημερινότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου