Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ




Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου

 
Αύριο ξημερώνει η ημέρα της μεγάλης απάτης. Η ημέρα του Πολυτεχνείου. 42 χρόνια ψέμα, υποκρισία, θρήνος για ανύπαρκτους νεκρούς και κατάθεση στεφάνων στο κεφάλι ενός πεθαμένου καθηγητή…

Και όποιος τολμήσει να το αμφισβητήσει χαρακτηρίζεται ως φασίστας κλπ. Είναι η γνωστή τακτική που έγινε τώρα τελευταία της μόδας: Ότι δεν μας συμφέρει το κολλάμε ταμπέλα.
Εδώ και μέρες γίνεται καθημερινά αναφορά στα εγκλήματα των κομμουνιστών στην Ελλάδα, στους ιδρυτές του καρκίνου του κομμουνισμό στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χώρο και την ίδρυση του και εξάπλωση του στην Ελλάδα. Όλες αυτές οι αναφορές είχαν κάποιο σκοπό. Σκοπός μας ήταν να αναδειχθεί επιτέλους η αλήθεια. Η αλήθεια που είναι τόσο φανερή, όμως κανείς δεν την προσέχει μέσα στην καθημερινότητα μας. 

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η αλήθεια που επιμελώς μας κρύβουνε, θα ανατρέξουμε αιώνες πίσω. Στο προαιώνιο και άσβεστο μίσος κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας, το οποίο κυλάει στο εβραϊκό αίμα. Από γενεά σε γενεά μεταφέρεται ως τις μέρες μας. Στόχος είναι η εξαφάνιση του Ελληνισμού. 

Ξεκίνησε με την διαστρέβλωση της ιστορίας της Ελλάδος, προχώρησε με την δαιμονοποίηση των επιστημών και της ελληνικής φιλοσοφίας, συνέχισε με την υποδούλωση της Ελλάδος από βάρβαρα μογγολικά φύλα και φτάνουμε στον 20ο αιώνα, όπου η Ελλάδα μαστίζεται από πολέμους και αναγκάζεται να υπερασπιστεί τα προαιώνια εδάφη της. Γενοκτονίες, εξορίες, μετανάστευση (η οποία είναι ένας νέος τρόπος γενοκτονίας), αλλοτρίωση του πληθυσμού. Όλα αυτά στο όνομα της εβραϊκής όψεως της «δημοκρατίας ».

Για να επιτευχθούν όλα αυτά, έγινε δεκαετίες τώρα πλύση εγκεφάλου, σε όλο τον πληθυσμό. Η έννοια εβραίος ισοδυναμούσε με τον κακόμοιρο άνθρωπο που του στερήσαν την «πατρίδα » (η οποία ποτέ δεν υπήρξε δική του) και ο οποίος ήταν κυνηγημένος (βλέπε ολοκαύτωμα – το οποίο όπως αναφέρθηκε σε παλαιότερες αναρτήσεις ήταν στημένο από τους ίδιους).  Φυσικά στο διάβα του χρόνου αποκαλύφθηκαν οι σκευωρίες τους, οπότε αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα. Το κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Έτσι έχουμε την εφεύρεση του κομμουνισμού. Για να ευδοκιμήσει όμως αυτό το κατασκεύασμα έπρεπε να υπάρξουν «μάρτυρες».  Αποσιωπώντας λοιπόν τα εγκλήματα τους, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα και παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο προσφιλές δήθεν προς τους εργαζόμενους κατάφεραν να επικρατήσουν. Μόλις ένα κράτος παρουσίαζε ευημερία και είχε εθνικό χαρακτήρα, εμφανιζόταν από το πουθενά εβραίοι πράκτορες, δημιουργούνταν «θύματα» και ο όχλος έτρωγε το παραμύθι των «ηρώων». Αυτή η πρακτική εξάλλου είχε πετύχει στο παρελθόν, γιατί όχι και τώρα; 

Έτσι φτάνουμε στο 1973, όπου εβραίοι πράκτορες (όπως αποδείχτηκε μετέπειτα) ταμπουρώθηκαν στο Πολυτεχνείο, φωνάζοντας για ψωμί, το οποίο μας το στερούν σήμερα, παιδεία – την οποία μας την εξαφανίζουν με τους ανθελληνικούς νόμους και τις ανθελληνικές πρακτικές τους, ελευθερία – την οποία αργά αλλά σταθερά μας την αφαιρούν, στερώντας μας το δικαίωμα να αντιδράσουμε στην ίδια μας την χώρα εναντίον των εγκληματιών που μας κουβαλήσανε. 

42 χρόνια, θρηνούν τα πρόβατα του κομμουνισμού τα ανύπαρκτα θύματα του Πολυτεχνείου. 

42 χρόνια, πιπιλίζουν το μυαλό των νέων με τους δήθεν ήρωες που έπεσαν για την δήθεν δημοκρατία

42 χρόνια γίνονται καταθέσεις στεφάνων για τους ανύπαρκτους νεκρούς

42 χρόνια ζούνε στο ψέμα και στην υποκρισία.

42 χρόνια εξυπηρετούν τα σιωνιστικά σχέδια και συμβάλλουν στην αποσύνθεση του ελληνικού έθνους. 

Κομμουνιστή, αριστερέ ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι, μάθε σωστά τα γεγονότα, δες ποιοι σε κατευθύνουν και αν είσαι Έλληνας (το αμφιβάλλω) επέστρεψε στην αγκαλιά της ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  Γιατί όποιος απομακρύνεται από την εστία του, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. 

Αν όμως παραμένεις αμετανόητος στην πλάνη σου σκάσε και φύγε από δω. Γιατί αυτή η γη είναι ποτισμένη με αίμα Ελλήνων ηρώων, για την ελευθερία μας. Σκάσε και φύγε και πήγαινε να γίνεις το τσιράκι των αφεντικών σου αλλού. 

Μακριά πολύ μακριά από μας
.
Μακριά από την Ελλάδα. 

Μακριά από τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου