Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ- Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??



 Γράφει η Δέσποινα Λαζαρίδου

Ένας λαός με κοντή μνήμη κατάντησε ο ελληνικός λαός. Ξεκομμένος από τα ιδανικά του και τις αξίες του, μεγαλωμένος με πρότυπο οτιδήποτε αμερικανικό ή γερμανικό ή εγγλέζικο, έμαθε να υποτιμά κάθε τι ελληνικό. Ξενόδουλος, ραγιάς και μοιρολάτρης. Όλα τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας ξαφνικά ξέσπασαν σα χείμαρρος, μετά την δεκαετία του 80, όταν την διακυβέρνηση της χώρας την ανέλαβε ένας εβραιοαμερικάνος με ελληνικό προσωπείο, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκινά η κατηφόρα του ελληνικού λαού και η εξαφάνιση του ελληνικού πνεύματος. Αυτός ο ανάξιος κυβερνήτης, μοιράζοντας χρήματα στους Έλληνες, κατάφερε να κάνει τον Έλληνα υλιστή, φιλοχρήματο και βολεμένο. Αυτό το πιόνι των σιωνιστών, ήταν η αρχή του τέλους για τον ελληνικό λαό. Στο όνομα του πίνανε νερό πολλοί που πίστευαν ότι ευεργετήθηκαν από την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς, φερθήκαν απερίσκεπτα και πετώντας στο καλάθι των αχρήστων τις διδαχές των προγόνων τους, προσπάθησαν να «εξευρωπαϊστούν».

Η κατηφόρα συνεχίστηκε, γιατί ο λαός έγινε πλεονέκτης και αφελής. Μετατράπηκε σε μια αγέλη ρομπότ. Την εξουσία διαδεχόταν γόνοι τριών – τεσσάρων μεγάλων εβραϊκών οικογενειών. Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής και πάμε πάλι από την αρχή…

Φτάνουμε στις αρχές του 21ου αιώνα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Λαός παραπλανημένος. Τα μάτια του είναι στραμμένα στους έξω. Πως τρώνε, πως κινούνται, πως ξοδεύουν. Και τα μιμείται. Τα πρώτα κρούσματα της φθοράς αρχίζουν να φαίνονται. Όχι,  ο Έλληνας με την έπαρση και την αλαζονεία του, τα αγνοεί.  

Η Ελλάδα «βουλιάζει». Χρεωμένη. Τα ΜΜΕ, τσιράκια των σιωνιστών, το αναμεταδίδουν πρωί, μεσημέρι, βράδι. Οι τηλεοπτικές εκπομπές συναγωνίζονται, ποια θα παρουσιάσει πιο τραγική την κατάσταση από την άλλη. Ο Έλληνας, αντί να σοβαρευτεί και να σκεφτεί, στρέφει τις ελπίδες του στον μεγάλο απατεώνα, γιο του εβραιοαμερικάνου, γόνο μεγάλης εβραϊκής οικογένειας. Τον Γιώργο Παπανδρέου.  «Λεφτά υπάρχουν» είναι το σύνθημα. Και ως άμυαλος όχλος, τρέχουν οι Έλληνες και τον εκλέγουν. Το αποτέλεσμα είναι να διασυρθεί παγκοσμίως η Ελλάδα, να εξευτελιστεί ο λαός ως τεμπέληδες και ακαμάτηδες και η Ελλάδα να οδηγηθεί στην πρώτη υποδούλωση της. Δύο χρόνια ο λωποδύτης παραχωρεί κάθε δικαίωμα στους ξένους να βρίζουν και να σφετερίζονται οτιδήποτε ελληνικό. Δύο χρόνια εξευτελισμοί, ταπεινώσεις και καταστροφή.

Ο Έλληνας δεν βάζει μυαλό. Εκλέγει το επόμενο λαμόγιο της πολιτικής τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέχασε ο Έλληνας ότι αυτός ο άχρηστος πολιτικός ήταν υπαίτιος της εισβολής των Αλβανών στην Ελλάδα και το ξεκίνημα του μαραθώνιου για το όνομα της Μακεδονίας μας, που οι γυφτοσκοπιανοί θέλουν να το σφετεριστούν. Ψέματα, εξευτελισμοί, μνημόνια, ξεπούλημα, είναι ο απολογισμός της πολιτικής του Σαμαρά.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, λέει μια ελληνική παροιμία. Στη γωνιά στημένος, ο Αλέξης Τσίπρας, μαθαίνει τον πολιτικό λόγο και πως θα χειραγωγήσει τον όχλο. Σφετερίζεται κινήσεις και τρόπο ομιλίας του εβραιοαμερικάνου Ανδρέα Παπανδρέου. Και τον Ιανουάριο του 2015, ο εξαθλιωμένος και αποχαυνωμένος ελληνικός λαός τον εκλέγει για πρωθυπουργό, ανοίγοντας την Κερκόπορτα που θα αφανίσει την Ελλάδα. Που στηρίχθηκε ο λαός και τον ψήφισε; Θα αναρωτηθούν οι μελλοντικοί ερευνητές.

Τους απαντάμε λοιπόν. Στην απληστία, στην εξαθλίωση και στην κακομοιριά του, ο οποίος για ακόμη μία φορά γίνεται έρμαιο της κοντής μνήμης του και της αφέλειας του. Έτσι για πρώτη φορά έρχεται επίσημα ο κομμουνισμός στην Ελλάδα. Ένας κομμουνισμός που όχι μόνο εξαθλιώνει τον λαό αλλά φροντίζει και για την αλλοτρίωση του και για την εξαφάνιση του. Με ένα πιόνι πρωθυπουργό, που δεν εμπνέει σεβασμό αλλά απαξίωση και σιχαμάρα. Που έχει γίνει ο καραγκιόζης των Ευρωπαίων και των λοιπών πολιτικών.

Και μέσα στην αναταραχή αυτή, ετοιμάζεται ξανά η επάνοδος της οικογένειας Μητσοτάκη, προβάλλοντας το νεότερο μέλος, το οποίο διδάσκεται τον τρόπο να χειραγωγήσει τον όχλο, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, λεφτά που δεν υπάρχουν, ελευθερία που αν δεν πάρεις το κουμπούρι δεν την έχεις και ψωμί που αν δεν το ζυμώσεις δεν θα φας….


Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς…Ω Ελλάς ηρώων χώρα τι ηλίθιους βγάζεις τώρα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου