Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ! Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ



Γραφει η Δέσποινα Λ. 
 
Θα γίνω Κασσάνδρα σήμερα.

Η Ελλάδα διανύει μια περίοδο που είναι μονόδρομος. Και είναι μονόδρομος γιατί ο λαός της δεν έχει ακόμα την πολιτική ωριμότητα να διακρίνει το σάπιο από το καλό. Το συμφέρον του από την καταστροφή του.
Πριν πέντε μήνες περίπου η σημερινή κυβέρνηση, με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα έταζε λαγούς με πετραχήλια στον ελληνικό λαό. Με τσαμπουκά υπόσχονταν θαύματα τύπου, θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα έχουμε ανάπτυξη θα...θα.... θα....!
Τότε έλεγα, εγώ η κακιά, το ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι η ταφόπλακα της Ελλάδος. Δέχτηκα πολλούς και αρνητικούς σχολιασμούς, γιατί όπως αιτιολογούσαν , επιτέλους μια κυβέρνηση που υψώνει ανάστημα στους τοκογλύφους.
Πέντε μήνες μετά με την ουρά στα σκέλια και σκισμένα τα καλτσόν και όχι τα μνημόνια, η δειλία του Τσίπρα είναι στο αποκορύφωμα.  Βάζει  έναν ολόκληρο λαό να υπογράψει την θανατική του καταδίκη η οποία είναι ή πυροβολισμός ή κρεμάλα, δηλαδή, ή ψηφίζετε υπέρ του μνημονίου των 8 εκατομμυρίων ή ψηφίζετε υπερ του μνημονίου των τοκογλύφων ύψους 13 εκατομμυρίων.
Και το 2015 χωρίς η Ελλάδα να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση διανύει χειρότερη κατάσταση από αυτή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.  Και το χειρότερο ότι κοντά στην οικονομική καταστροφή έρχεται και η εθνική με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών, φανατικών ισλαμιστών από περιοχές του Πακιστάν , Αφγανιστάν και Αφρική, χωρίς φυσικά να υπολογιστούν τα εκατομμύρια των ελληνοποιημένων μεταναστών νομίμων και μη που ανήκουν στην φανατισμένη  και  μισάνθρωπη θρησκεία του ισλαμ.
Ότι και να αποφασίσει σήμερα ο καταταλαιπωρημένος Έλληνας, θα το πληρώσει ακριβά. Με εθνική απώλεια, με οικονομική απώλεια και ίσως και με ανθρώπινες ζωές. 
Είναι τραγικό, είναι τρομερό. Ένας πρωθυπουργός εκλεγμένος από μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού να μεταφέρει την ευθύνη από αυτόν στο λαό, που δεν έχει ούτε την  διαύγεια ούτε την δυνατότητα να κρίνει σε τι κυκεώνα πέφτει.
Εύχομαι και ελπίζω να μην συμβεί τίποτε το αρνητικό και να παραμείνω μια κακιά Κασσάνδρα, γιατί το μέλλον μας και το μέλλον το παιδιών μας είναι σκοτεινό και τρομερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου