Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ................


Γράφει η Δέσποινα Λ.

Κι έτσι γίναμε Ευρώπη...........

Μας πείσανε ότι είμαστε ένας λαός δεύτερης κατηγορίας. Αρχίσαν να προβάλουν τον τρόπο ζωής των ευρωπαίων και των αμερικάνων. Τα ΜΜΕ, το δεξί χέρι του συστήματος, προωθούσε τους νέους τρόπους ζωής, στην νέα κοινωνία, στη νέα τάξη των πραγμάτων.

Οι τράπεζες, άρχισαν να μοιράζουν πιστωτικές κάρτες, δάνεια για σπίτι, δάνεια για αυτοκίνητα, δάνεια για διακοπές, δάνεια για γκόμενες κλπ. υποδουλώνοντας τον Έλληνα.

Τις γυναίκες τις πείσανε ότι για να είναι χειραφετημένες και ισότιμες, πρέπει να προβάλλουν την πουτανιά. Όσους περισσότερους γκόμενους έχει το καρνέ σου, τόσο πιο πολύ αξίζεις. Και προβάλανε την πουτανιά ως κάτι το καλό και σέξυ.

Τους άντρες τους κάνανε μαλθακούς και τους πείσανε ότι για να είσαι μάγκας πρέπει να είσαι απατεώνας και ψεύτης.

Έγινε μόδα η πουτανιά, ο ανθρωπισμός και ο αντιρατσισμός με την ανοχή του πούστη, του ξένου εισβολέα, του «αριστερού».

Και ο Ελληνας βομβαρδιζόμενος καθημερινά από τις Σειρήνες της Νέας εποχής, πέταξε τις απαρχαιωμένες ιδέες του στον κάλαθο των αχρήστων και εισήγαγε κάθε τι καινούργιο, ώστε να φαντάζει ισότιμος απέναντι στους αμερικάνους και τους ευρωπαίους. Τα αγνά ελληνικά ήθη και έθιμα τα βάλαμε στο πιο βαθύ ντουλάπι του μυαλού μας.

Και την ώρα που η ελληνική κοινωνία πήρε την κατρακύλα, οι βάρβαροι και άσπονδοι σύμμαχοι μας, εισήγαγαν στη ζωή τους εν μέρει, αξίες των αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων, ανέπτυξαν τις κοινωνίες τους και φτιάξανε μια βιτρίνα, όμορφα στολισμένη.

Ο Κομμουνισμός, η αριστερά και ο σοσιαλισμός, που είναι όλα το ίδιο και που όλα μαζί είναι ο καρκίνος της κοινωνίας, άρχισαν να προωθούνται εντατικά. Η τεμπελιά παρουσιάστηκε ως ισονομία, ο φθόνος και η ζήλια ως ισοτιμία και ο αφανισμός των εθνών ως ανθρωπισμός.

Φτάνουμε λοιπόν σήμερα, το 2015, σε μια ελληνική κοινωνία, η οποία ξέχασε από που προέρχεται, να κυβερνάται από «αριστερή» κυβέρνηση (δηλαδή βάλαμε την αρρώστια να μας κυβερνά), με τους τοκογλύφους πίσω από τα γυαλιστερά γραφεία τους να ρουφούν το αίμα χιλιάδων Ελλήνων, να δέχεται καθημερινά εισβολή ακραίων ισλαμικών λαθροεποίκων, την ώρα που οι αρχηγοί τους απειλούν την δύση, να έχει βιαστεί η ελληνική γλώσσα, να έχει παραποιηθεί η ελληνική ιστορία και το χειρότερο............να έχει αδειάσει η ελληνική κοινωνία από νέους, η οποίοι με την σύγχρονη μορφή του παιδομαζώματος, έφυγαν για την...........πολιτισμένη Ευρώπη, Αμερική κλπ.

Στις πόλεις μας και στα χωριά μας ακούς κάθε λογής γλώσσα, βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι και τον Έλληνα φοβισμένο, με κατεβασμένο το κεφάλι να δίνει αγώνα να επιζήσει.

Αλλά το σημαντικότερο από όλα.............γίναμε Ευρώπη.

Τραγική ειρωνεία......Από πολίτες πρώτης τάξεως καταντήσαμε με την ανωριμότητα μας, πολίτες τριτοκοσμικής χώρας.

Αλλά !!!!!!!!!! Πολύ βασικό!!! Γίναμε Ευρώπη. 

Δέσποινα Λ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου