Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ



Γράφει η Δέσποινα Λ. 
 
Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει.
Μια φράση που σήμερα λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα του 2015. Ξεχύθηκαν στους δρόμους τα αρπακτικά της αριστεράς. Συνεργάστηκαν και επέτρεψαν την κατρακύλα του ελληνικού λαού, στηρίζοντας δεκαετίες τώρα το πολιτικό σύστημα και σήμερα εμφανίζονται σαν εθνοσωτήρες. Ο ελληνικός λαός, ένα μεγάλο ποσοστό, πολιτικά ανώριμο, ακολουθεί και στηρίζει τα φούμαρα που του αραδιάζουνε. 
Πολτοποιήσανε το μυαλό του Ελληνα.  Βάλανε φραγμούς στην ελεύθερη σκέψη. Βομβαρδίσανε τον Ελληνα με  νεοταξικές θεωρίες.  Τους έπεισαν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα. Έπεισαν τον Έλληνα ότι είναι κατώτερος από τους άλλους. Διαστρεύλωσαν την ιστορία του. Παρουσίασαν τους προγόνους του ότι ήταν ομοφυλόφιλοι.  Κλέψανε την πολιτιστική του κληρονομιά, ξεκινώντας από τα κείμενα των προγόνων μας , τα αγάλματα  και το πνεύμα τους. 
Και ώθησαν τον Έλληνα στην αφάνεια.
Ξεχύθηκαν τα ελληνικά νιάτα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Διαπρέψανε. Αλλά ακούσατε ποτέ ή είδατε ποτέ να αναδεικνύονται?
Και οι υπόλοιποι τι κάνουνε?
Κρύβονται πίσω από τους προγόνους μας χωρίς να προσπαθούν να δείξουν ότι το ελληνικό πνεύμα συνεχίζει να ζει, γιατί συνεχίζει να υπάρχει. Σε λίγους, σε εκλεκτούς. Είναι  ντροπή σήμερα το  2015 και μετά από 40 χρόνια ύπνωσης και δολιοφθοράς να υπάρχουν ακόμα Έλληνες που στηρίζουν τους προδότες.  Είναι ηλιθιότητα σήμερα να πιστεύουν το παπαγαλάκι Τσίπρα εθελοτυφλώντας στις αντιφατικές δηλώσεις του.
Δεν καταλαβαίνετε Ελληνες ότι ο άνθρωπος αυτός ,πήρε τις ευλογίες από την σιωνιστική αμερική, την εβραϊκή γερμανία και το αγιο όρος? Δεν σας έπεσε στην αντίληψη ότι δεκαετίες τώρα πριν εκλεγεί πρωθυπουργός πηγαίνει και παίρνει τις ευλογίες από τα τρία αυτά σημεία?  Τόσο πια σας τύφλωσαν? Τόσο πια σας πολτοποίησαν το μυαλό?
Δεν σας έχει μείνει ίχνος εξυπνάδας και αξιοπρέπειας? Ως πότε θα είστε μαριονέττες εξωτερικών παραγόντων? Ως πότε θα πιστεύετε τα ψέματα που σας αραδιάζουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου