Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Κείμενο της Δέσποινας Λ. 

Η ανθρωπότητα έχει στο ενεργητικό της πολλούς πολέμους, εξ αυτών δύο Παγκοσμίους. Και οι δύο πόλεμοι ξεκίνησαν από την Γερμανία και αιματοκύλησαν όλο τον πλανήτη. Σήμερα η Γερμανία διεξάγει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Δεν ακούγονται τανκς, ούτε βομβαρδισμοί από αεροπλάνα. Σήμερα ο πόλεμος είναι καθαρά οικονομικός. Σήμερα ο θρήνος και ο οδυρμός είναι σιωπηλός. Έγινε ατομικός, προσωπικός , ιδιωτικός. Εκατομμύρια κατεστραμμένες ζωές. Χιλιάδες νεκροί. Όχι ηρωϊκά πεσόντες, αλλά αυτόχειρες που δεν άντεξαν να βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται, να πέφτει σαν χάρτινος πύργος., που δεν άντεξαν να γίνουν περίγελος του κοινωνικού τους περιβάλλοντος, που θέλησαν να πεθάνουν με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια όπως αρμόζει στον κάθε άνθρωπο.
Για Τρίτη φορά εγκληματεί η Γερμανία. Για τρίτη συνεχή φορά μένει ατιμώρητη.  Αποζημιώσεις ούτε για συζήτηση. Οι μόνες αποζημιώσεις που δόθηκαν ήταν στους συμμάχους της.  Στους κρυφούς συμμάχους της. Αυτούς που την χρηματοδοτούν και κινούν τα νήματα πίσω από τα παρασκήνια. Σε αυτούς που υποκλίνονται όλα τα κοπρόσκυλα της ελληνικής και ξένης πολιτικής.
Πριν από χρόνια ακούγαμε και διαβάζαμε για τα οικονομικά σκάνδαλα στις ΗΠΑ και τις χρεοκοπημένες τράπεζες.  Αρπάξανε οι συνομώτες την περιουσία του αμερικανικού λαού και στοιβάξανε στις αποθήκες τους τόνους από χρυσάφι. Αφού κατέστρεψαν την μισοδιαλυμμένη Αμερική ξεχύθηκαν και στην Ευρώπη. Η μοναδική χώρα που θα μπορούσε να αναλάβει τέτοιο καταστροφικό ρόλο ήταν η Γερμανία, λόγω του παρελθόντος της.  Και η Γερμανία συμφώνησε. Για να ευημερεί ο λαός της (του οποίου του σπάσανε τον σβέρκο με τα εγκλήματα των εβραιοσιωνιστών και του Χίτλερ εναντίον των εβραίων, γιατί κάθε γερμανός και κάθε γερμανίδα ντρέπονται –και ας ήταν τότε αγέννητοι- για το «ολοκαύτωμα», προσέξτε όχι επειδή ισοπεδώσανε μια ολόκληρη ήπειρο, όχι επειδή σκοτώσανε εκατομμύρια κόσμο, αλλά για το καταραμένο «ολοκαύτωμα» το οποίο αμφισβητείται και για να μην τολμά κανείς να το αμφισβητήσει ποινικοποιήσανε την άρνηση του παντού και το αναμασάνε οι φοβιτσιάρηδες).
Ο Σιωνισμός όπως όλοι γνωρίζουμε εξουσιάζει τον πλανήτη μέσω των τραπεζών.  Κόψανε κολόχαρτα , τα βαφτίσανε χρήματα και τα πουλήσανε στους αφελείς συσσωρεύοντας το χρυσό των κρατών.  Χρεώσανε όλα τα κράτη και τέλος αφήσανε την Ελλάδα. Τους Έλληνες, που ο αλήτης ο Βενιζέλος – Τούρκογλου αρχές της κρίσης, κατηγόρησε ότι  είναι οι μοναδικοί Ευρωπαίοι που διαθέτουν ιδιόκτητα σπίτια. Ξεκινώντας με το Ανδρέα Παπανδρέου που έπαιρνε τα κονδύλια και τα μοίραζε στα κομματόσκυλα του, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική ο Μητσοτάκης, ξεπουλώντας την Ελλάδα ο Σημίτης, χεσμένος από φόβο ο Καραμανλής και τέλος τα εκτρώματα Γεώργιος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς δώσανε την χαριστική βολή.
Όλοι ξέρουμε πως. Στο περίπου δηλαδή. Η αλήθεια όμως είναι τραγικότατη.  Από την δεκαετία του 90 οι τράπεζες είχαν οδηγίες να δίνουν χρήματα και πιστωτικές κάρτες. Οι Έλληνες που πάντα ζούσανε στο μέτρο, ξαφνικά βρεθήκανε μπροστά στις σειρήνες που λεγότανε οικονομική ευχέρεια μεσω δανεισμού.  Για αυτοκίνητο, δάνειο, για σπίτι δάνειο, για μαγαζί δάνειο, για διακοπές δάνειο, για γκόμενες δάνειο για μπουζούκια δάνειο .....για τα πάντα δάνειο.  Όντας αφελείς και νήπια σε ότι αφορά την χρηματοοικονομική πολιτική των τραπεζών και τον δόλο της ιουδαϊκής παγκοσμιοποίησης πέσανε στην παγίδα. Το αποτέλεσμα , το ξεπούλημα του Γ. Παπανδρέου  να βρεθούνε υπερ υπερ υπερ υπερχρεωμένοι, χωρίς δουλειά και τα τσακάλια των εβραιοτραπεζιτών στο σβέρκο τους. Πάει η γη τους, πάνε τα σπίτια , πάνε όλα. 
Αν κάποιος ιστορικός προσπαθήσει να καταγράψει τα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών στον Ελλαδικό χώρο,  πιστεύω ότι θα κλαίει από την ανωριμότητα των Ελλήνων, την αισχρή πονηριά των σιωνιστών και το έγκλημα που επιτελέστηκε εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Σήμερα οι τράπεζες προσπαθούν να ρευστοποιήσουν την ελληνική περιουσία, αφού πρώτα κλέψανε και με νόμιμο τρόπο τον Ελληνα φορολογούμενο με τις ανακεφαλαιοποίησεις που πήραν, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να πάρει υπέρογκα δάνεια που θα τα ξεχρεώνουν και τα δισέγγονα των δισεγγόνων μας.
Έλληνα σήμερα είσαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω των λήσταρχων τραπεζών, των ανθελληνικών και προδοτικών κυβερνήσεων και λόγω της ανώριμότητας σου. Όμως Έλληνα ένα δεν μπορούν να σου πάρουν. Την ψυχή και την περηφάνεια σου. Σκύψε αναδιοργανώσου και χτίσε ξανά τη ζωή σου και την Ελλάδα μας. Όχι για σένα, το οφείλεις στους απογόνους σου. Η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας δεν σου ανήκει, την δανείστηκες από τους προγόνους σου για να την κληρονομήσουν οι απόγονοί σου.   Κόψε το κεφάλι του φιδιού που τύλιξε την χώρα μας. Ξέρεις εσύ πως. Πολέμησε τους με τα ίδια μέσα. Σκέψου ΄Ελληνα. Τι τους πονάει περισσότερο;; Το ξέρεις. Βρες το. Και μετά θυμήσου τον Μέγα Στρατηγό. ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ,  ΚΟΒΕΤΑΙ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου