Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ !!!!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Τα λεφτά μας και οι θυσίες του ελληνικού λαού από τα συνεχή μνημόνια πιάνουν τελικά τόπο. Όχι όμως στην Ελλάδα που συνεχώς βυθίζεται στα χρέη και στην καταστροφή αλλά στη Γερμανία. Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε τη μείωση των ορίων συνταξιοδότησης για τους Γερμανούς και την αύξηση των συντάξεων τη στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τα φάρμακα τους.

Η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε ενέκρινε νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι Γερμανοί μπορούν να πάρουν σύνταξη ακόμη και στο 63ο έτος της ηλικίας τους από το 65ο ή το 67ο έτος που είναι σήμερα.

Παράλληλα η κυβέρνηση του Βερολίνου αποφάσισε με το ίδιο νομοσχέδιο να αυξήσει τις συντάξεις των Γερμανών τη στιγμή που οι συνταξιούχοι σε άλλες χώρες πεθαίνουν της πείνας.

Επιχείρησε να αντιδράσει ο πρώην καγκελάριος Γκ. Σρέντερ λέγοντας πως η μείωση των ορίων ηλικίας συνιστά το «απόλυτο λάθος και στέλνει λάθος σήμα στους Ευρωπαίους εταίρους της Γερμανίας τους οποίους το Βερολίνο διαρκώς καλεί να προχωρήσουν σε διαρθρωτικές αλλαγές», αλλά ουδείς συγκινήθηκε.

Μάλλον γιατί και ο κ. Σρέντερ αντέδρασε διότι ξηλώνεται το δικό του ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα.

Ο υπουργός Εργασίας Αντρέα Νάλες προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα και ανακοίνωσε πώς δεν πρέπει να υπάρχει «ταβάνι» για το επίδομα ανεργίας, ενώ ήδη το νομοσχέδιο που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο υπο την κ. Μέρκελ το αύξανε στα 5 χρόνια.

Είπατε τίποτα; Να λοιπόν που πηγαίνουν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Περισσότερα από 40 δις ευρώ έχει κερδίσει η Γερμανία από τη λιτότητα που επέβαλε στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του Ευρωπαικού Νότου.

Και αυτά προέρχονται μόνο από τη μείωση των επιτοκίων, αφού οι αγορές στρέφονται μόνο στα γερμανικά ομόλογα από τη στιγμή που το Βερολίνο διέλυσε τις άλλες οικονομίες, όπως της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Μόνο την περίοδο 2010-2012 η Γερμανία δανείστηκε 73 δις λιγότερα.

Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου μειώνει συνεχώς τις συντάξεις των Ελλήνων (έχουν υποστεί έως και 9 μειώσεις από το 2010) καταντώντας τες φιλοδώρημα που δεν αρκεί ούτε για ψωμί, καταργεί τις επικουρικές, «πετσοκόβει» το εφάπαξ και αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης.

Οι Γερμανοί και οι εντεταλμένοι τους στην Ελλάδα θέλουν οι Έλληνες να πεθαίνουν δουλεύοντας για να πάρουν σύνταξη στα 63 οι Γερμανοί.

Έφτασαν στο σημείο να μειώσουν και το επίδομα ανεργίας, να φορολογούν τους ανέργους και να τους επιβάλουν και χαράτσι της ΔΕΗ.

Έτσι εννοεί ο κ. Σαμαράς πώς οι κόποι των Ελλήνων πιάνουν τόπο. Μας έκαναν «σκλάβους» για να απολαμβάνουν τη σύνταξη τους οι Γερμανοί.

πηγή:  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου