Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Στην κατοχή της ΜΙΤ μυστικά και ντοκουμέντα διά χειρός Άγγελου Φιλιππίδη

Σε γνώση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ( ΜΙΤ) είναι πολύ πιθανό – για εμάς βέβαιο – ότι έχουν περιέλθει ονόματα διευθύνσεις και τραπεζικοί λογαριασμοί, όχι μόνο για το πρόσφατο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που συγκλονίζει όλη τη χώρα, αλλά και για παλαιότερες υποθέσεις ,οι οποίες είναι σε γνώση του Άγγελου Φιλιππίδη.

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών είναι βέβαιο ότι έχει εκμεταλλευτεί το ανέλπιστο δώρο που τις έκαναν οι ελληνικές αρχές «δίνοντας» το «γαλάζιο» στέλεχος που είναι κατηγορούμενο για βαριά αδικήματα στην υπόθεση ΤΤ.

Οι καλά γνωρίζοντες τα ήθη του «παράλληλου» κόσμου θεωρούν αυτονόητο πως έχει γίνει ήδη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών ή πρόκειται να γίνει μέχρις ότου αφιχθεί στην Ελλάδα, στον Α.Φιλιππίδη προκειμένου να «κελαηδήσει» όσα γνωρίζει ως εξέχων στέλεχος επί δεκαετίες της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ.

Και μάλιστα μετά την εφαρμογή ψυχοτρόπων φαρμάκων όπως έγινε και στην περίπτωση Οτσαλάν, δεν θα θυμάται απολύτως τίποτα από αυτά που θα έχει πει. Θα ξυπνήσει απλά με ένα πονοκέφαλο.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει απόλυτα έγκυρη πηγή των ελληνικών υπηρεσιών στο defencenet.gr στη φυλακή του Μαλτεπέ βρίσκεται μόνιμα κλιμάκιο της ΜΙΤ που ασχολείται με τέτοια ζητήματα αφού εκεί κατά κανόνα φυλακίζονται αλλοδαποί κρατούμενοι:

Πολλοί από τους οποίους έχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις τουρκικές υπηρεσίες.

Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον μιας πολύ πιθανής παράπλευρης απώλειας, στο σκάνδαλο του ΤΤ που συγκλονίζει τη χώρα το οποίο ξεπερνάει κατά πολύ την οικονομική ζημιά που έχει γίνει.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν είναι τυχαίος: Γνωρίζει πολλά για πολλούς οι οποίοι μπορούν να γίνουν υποχείριο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ή συνεργαζόμενων με αυτές.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου