Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Λ.

Σε όλα τα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της υφηλίου, πέρασε το παραμύθι της ινδοευρωπαϊκής φυλής και γλώσσας και ως επακόλουθο φυσικά, ότι όλος ο γνωστός κόσμος από αρχαιοτάτων χρόνων κατάγεται από αυτή την μυστηριώδη φυλή. Το παραμύθι, «επιστημονικά» τεκμηριωμένο (ο Θεός να τους κάνει επιστήμονες) το παπαγάλισαν και το αναμασούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αν κάποιος υγιής νους αρχίσει να ερευνά αυτό το παραμύθι , θα καταλήξει στο συμπέρασμα της συνομωσιολογίας και της απόλυτης ανακρίβειας στοιχείων.

Δεν είμαι ακαδημαϊκός. Θα μπορούσα να πω ότι απλά είμαι μια καχύποπτη ερευνήτρια που δεν τρώει το παραμύθι που σερβίρεται. Και θα σας εξηγήσω την σκέψη μου.

Γνωρίζουμε όλοι, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, την τεράστια εκστρατεία που γίνεται από το ιουδαϊκό στοιχείο να πάρουν μια θέση στην ιστορία. Αφού κατέκτησαν στο θεολογικό κομμάτι τους λαούς του πλανήτη Γη, προβάλλοντας μέσα από το θρησκευτικό τους βιβλίο, την Παλαιά διαθήκη, την ιστορία τους, θέλησαν και εν μέρει το πετυχαίνουν, να κατακτήσουν και ιστορικά τους λαούς της γης (εφόσον προβάλεται από την ΠΔ η καταγωγή των ανθρώπων από τον Αδάμ και την Εύα). Βέβαια σε αυτό το επιχείρημα βρίσκουν ένα τρομερό εμπόδιο. Τον Ελληνισμό. Όπου σκάβουν βρίσκουν και κάτι αρχαίο ελληνικό. Για τον λόγο αυτό βυθίσανε την Ευρώπη στον μεσαίωνα. Μια μαύρη σελίδα της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Θα μου πείτε που το στηρίζω αυτό? Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε την καταγωγή των γλωσσών όλων των λαών. Η γλώσσα που απουσιάζει από το δέντρο των γλωσσών είναι τα εβραϊκά και με την επαγωγική μέθοδο, Αδαμ,Εύα- Ινδοευρωπαίοι/Ιουδαίοι, φαίνεται καθαρά η προσπάθεια αυτή. Διαφωνείτε?




Δεν θα επεκταθώ στις προσπάθειες διέγερσης αισθημάτων, όπως κατανόηση, λύπηση, οίκτο κλπ.που πρόβαλαν στην διάρκεια της ιστορίας τους (σκλάβοι στην Αίγυπτο, ολοκαύτωμα, παλαιστίνη κλπ.) . Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να αναλυθεί ξεχωριστά, εφόσον έχουν βγει στην δημοσιότητα, άρθρα από αμερικανικές εφημερίδες που προείπαν για την δολοφονία των 6 εκ.εβραίων από το 1900-1940.

Μετά την λήξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου οι Εβραίοι ανέλαβαν τα ηνία της Γερμανίας. Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε ένα άλλο δέντρο καταγωγής των γλωσσών το οποίο προβάλει ως βάση την .......ινδογερμανική, από την οποία κατάγονται και τα ....ελληνικά.


Η διαστρέβλωση σε όλο της το μεγαλείο. Έτσι εξηγείται και το γεγονός, ότι στην σύγχρονη Ελλάδα, ό,τι αρχαίο ελληνικό εύρημα ανακαλύπτει η αρχαιολογική σκαπάνη, λεηλατείται και ξαναθάβεται. Και προβάλεται φυσικά μόνο ό,τι έχει σχέση με την ρωμαϊκή εποχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου