Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


Ισλαμιστές του “Daash» (ή ΙSIS «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής ») αποκεφάλισαν 2 χριστιανούς αρμενικής καταγωγής κατοίκους του χωριού Deir Hassan στην περιοχή του al-Dana στο Idlib. Η είδηση μεταδόθηκε από το MCN σημειώνοντας ότι μαζί με τους αρμένιους οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν και Κούρδους οι οποίοι όμως κατόρθωσαν να διαφύγουν. Σύμφωνα με το Ishtar TV οι 10 Κούρδοι επέστρεψαν σώοι στο (Χαλέπι).


Ο Rashid Arif, ένας από τους διασωθέντες καταγγέλλει ότι οι αντάρτες έφεραν στο στρατόπεδο κράτησης 2 αρμένιους και τους κράτησαν ομήρους για μια εβδομάδα. Μετά τους πήραν ,τους έβγαλαν από τη φυλακή και ποτέ κανείς δεν τους ξαναείδε ζωντανούς. «Κάποια στιγμή ένας από τους απαγωγείς μας έφερε ένα κουτί από μπισκότα με την υπόδειξη να τα μοιραστούμε με τους συγκρατούμενούς μας. »

Όταν οι φυλακισμένοι άνοιξαν το κουτί με φρίκη διαπίστωσαν ότι εντός του βρισκόταν το κεφάλι του ενός από τους δύο Αρμένιους των οποίων τα ίχνη χάθηκαν το προηγούμενο διάστημα. (Pravoslavie.ru 10/01/13)

Το The Voice of Russia(15/01/14) υπολογίζει σε 2885 τους Σύριους που σφάγιασαν οι ισλαμιστές με ξυράφια, λάμες, μαχαίρια σε μια περίοδο 20 μηνών. Τρεις ειδικοί σε θέματα βίας με μαχαίρι και αιχμηρά αντικείμενα καταθέτουν στο ίδιο ειδησεογραφικό τις θέσεις τους για το ζήτημα. Ο Abdul Rahman al-Haj δήλωσε σχετικά με τους τύπους μαχαιριών που χρησιμοποιήθηκαν ότι πρόκειται για σουγιάδες αλλά και μαχαίρια για να κόβεις κρέας καθώς και μακριά ξίφη.

«Η επιλογή αυτού του τρόπου δολοφονίας δεν είναι τυχαία. Επιβαρύνουν την κατάσταση του θύματος και σε ψυχολογικό επίπεδο».

Τα μαχαίρια χρησιμοποιήθηκαν όχι μόνο σαν μέσο δολοφονίας αλλά και ως εργαλείο εκφοβισμού “οι σφαγές με χασαπομάχαιρα για αγελάδες αποδεικνύουν την αγριότητα και την προκλητικότητα του εγκλήματος,” συμπεραίνει ο Marc MacYoung, ειδικός σε θέματα αυτοάμυνας και ασφάλειας.

Ο καθένας έχει εύκολη πρόσβαση σ΄ένα μαχαίρι σε μια κουζίνα. Στη μάχη ” οποιοδήποτε μαχαίρι που θ΄ ακονιστεί σε μια πέτρα ή σε μπετόν μπορεί να γίνει πολύ πιο αιχμηρό και αποτελεσματικό,” ισχυρίζεται ο Christopher Dumm, ένας Αμερικανός διαχειριστής αμερικανικού blog εξειδικευμένου στο αντικείμενο.

Η μοίρα των χριστιανών που απαρνούνται τον εξισλαμισμό είναι προδιαγεγραμμένη. To “iNews” πριν λίγες ημέρες μετέδωσε την φωτογραφία ενός νεαρού που αναγνωρίστηκε ως αρμένιος και από την χαρακτηριστική ένδυσή του και ονομάζεται Μηνάς. Ο νέος σφαγιάσθηκε στις φυλακές της οργάνωσης ISIS (daash) στο Χαλέπι.


(Στη φωτό ο άντρας είναι ο Μηνάς)

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

ΠΗΓΗ: sklantzithres.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου