Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΝΕΕΣ ΕΥΧΕΣ

Ο νέος ημερολογιακός χρόνος ξεκίνησε, με ευχές, ελπίδα και ίσως κάποια αισιοδοξία για το μέλλον για τους περισσότερους.
Οι πιο συνετοί κοιτάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο στον ελλαδικό χώρο, όσο και στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα, είναι επιφυλακτικοί.
Η οικονομική, εργασιακή, εθνική πολιτική των δήθεν δημοκρατικών κυβερνήσεων, είναι ένα άνοιγμα προς έναν νέο μεσαίωνα. Εναν μεσαίωνα που θα φέρει το παγκόσμιο σκοτάδι στην ανθρωπότητα.

Με την μάσκα της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας, του διεθνισμού και της προώθησης μέσω των ΜΜΕ τον τρόπο ζωής, κατάφεραν να υποδουλώσουν την ανθρώπινη μάζα των "πολιτισμένων" κρατών. Αυτούς που αντιδρούν ή τους αφήνουν στην εξαθλίωση ή τους εξαθλιώνουν με πόλεμο, φορώντας την μάσκα των ανθρωπιστών.

Στον ευρωπαϊκό χώρο ο σκοταδισμός ήρθε με την εισροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών λαθραίων ή μη. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, που είναι η αρχή του πολιτισμού, ο σκοταδισμός και ο νέος μεσαίωνας ήρθε με την οικονομική εξαθλίωση, την εθνική αστάθεια και την εισβολή χιλιάδων παρανόμων μεταναστών.

Οι κυβερνώντες σιωπούν, οι εκκλησιαστικοί ταγοί αδιαφορούν και ο λαός έμεινε έρμαιο σε κάθε είδους "ανθρωπιστών" και διεθνιστικών οργανώσεων κυβερνητικών ή μη.

Η ελπίδα όμως βρίσκεται στους λίγους. Αυτές τις λίγες αλλά γεμάτο πάθος φωνές των πατριωτών, που ορθώνουν το στήθος τους στην υποδούλωση και τον σκοταδισμό.

Οι ευχές μου λοιπόν απευθύνονται ιδιαίτερα στους Έλληνες που αντιστέκονται. Καλή δύναμη Πατριώτες. Υπομονή και επιμονή. Πάντα οι Λίγοι κάνανε την διαφορά. Και εμείς μπορούμε να την κάνουμε. Αγώνας χρειάζεται και αφύπνιση. Γιατί η μάχη μας είναι κατά του σκότους και του σκοταδισμού. Εμπρός της Ελλάδος παλληκάρια. Ξαναγράψτε με χρυσά γράμματα ιστορία.

Για τους υπόλοιπους εύχομαι η νέα χρονιά να τους φέρει γνώση, αφύπνιση και να αναπτύξουν ελληνική συνείδηση.

Καλή χρονιά.

Δέσποινα Λ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου