Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

TO ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ !!!!


Γράφει η Δέσποινα Λ.

Ζούμε σήμερα μεγάλες ιστορικές στιγμές. Έχει ξεκινήσει ένας εφιάλτης, που έχει ως βάση την σιωνιστική τρομοκρατία, τον ανθελληνισμό και το μίσος για το ελληνικό στοιχείο.

Δεκαετίες, ο ελληνικός λαός αποχαυνωμένος από την τηλεόραση, την καλοπέραση και προπάντων την προπαγάνδα κατά του Ελληνικού Στοιχείου και κατά της Ελλάδος, ψήφιζε τα εβραιοσιωνιστικά και μασωνικά σκουλήκια.

Η ανατροπή ήρθε με την προδοσία. Όταν ο εβραιοαμερικάνος Γιώργος Παπανδρέου με μια πρωτοφανή κίνηση ψεύδους και απάτης, ξεγέλασε την μάζα και αναρριχώμενος στην εξουσία, ξεκίνησε το ξεπούλημα και την υποδούλωση μας.

Με πορείες, διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις προσπάθησαν οι Έλληνες να διαμαρτυρηθούν. Λίγα δακρυγόνα, λίγο βόλεμα, λίγο ψέμα τους καθησύχασαν. Τότε ο μέσος Έλληνας πολίτης στράφηκε προς το ανερχόμενο κίνημα της Χρυσής Αυγής στηρίζοντας τους και ανοίγοντας την είσοδο του εθνικισμού στο ελληνικό κοινοβούλιο, που μέχρι τότε ήταν γεμάτο από Σιωνιστές, Εβραίους, Μασώνους και ξεπουλημένα τομάρια.

Ένα χρόνο μετά, εκμεταλλευόμενοι πάθη και λάθη των ελλήνων, ποινικοποιούν τον εθνικισμό. Και φτάνουμε στο σήμερα όπου πλέον και επίσημα διώκεται το ελληνικό στοιχείο.

Αν ανατρέξουμε όμως στην «ευρωπαϊκή» πολιτική σκηνή των τελευταίων 15 ετών, θα δούμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ίδια τακτική, ίδιο σκηνικό, διαφορετικό τρόπο και διαφορετικό τόπο.

Ο Εβραιοσιωνισμός και οι ταγοί της νέας τάξης, κυνηγούν οτιδήποτε έχει σχέση με έθνος και πατρίδα. Διαλύσανε τον εθνικισμό σε όλη την Ευρώπη. Τώρα ήρθε η σειρά μας. Δεν θέλουν έθνη. Γιατί οι ίδιοι τους δεν ήταν ποτέ έθνος. Δεν θέλουν εθνική συνείδηση, γιατί προωθούν το μπαστάρδεμα των λαών και την δημιουργία τυφλής υπακοής και δούλων.

Προωθήσανε τον κομμουνισμό και απέτυχε. Προωθήσανε τον σοσιαλισμό. Απέτυχε. Τώρα απλά επιβάλλονται. Πιόνια και υποστηρικτές υπάρχουν. Τα πρόβατα που έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν είσαι αριστερός, είσαι και πολιτισμένος. Με γνώμονα βέβαια τα σιωνιστικά πρότυπα που τους εμφύτευσαν στο ανεγκέφαλο κεφάλι τους.

Η ιστορία είναι αυτή που θα καταγράψει τα σημερινά γεγονότα με μελανά γράμματα. Που θα καταδικάσει όχι μόνο τους εβραιογεννείς, εβραιοπροσκυνημένους και εβραιοκινούμενους ταγούς του ελληνικού κράτους, αλλά και όλους όσους χωρίς σκέψη και βούληση τους στήριξαν και ισοπέδωσαν ό,τι μεγαλειώδες παρέδωσαν οι πρόγονοι μας.
Δέσποινα Λ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου