Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος στα "αντιμιλιταριστικά" & "διεθνιστικά" κηρύγματα στις Σχολές των ΕΔ

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.  ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΛΗΘΑΡΓΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ !!!!

Με τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία φέρει την υπογραφή του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου αποκαθίσταται η τάξη σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της διαδικασίας εκπαίδευσης των αξιωματικών και εν γένει στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία είχα διαταραχθεί από μια διάταξη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, πλέον, οι διοικήσεις των παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών αποκτούν και πάλι το δικαίωμα αρνησικυρίας στις επιλογές καθηγητών που γίνονται από τους εκλέκτορες και τις εισηγητικές πανεπιστημιακές επιτροπές.

Με το νόμο Βενιζέλου, όποιον καθηγητή ήθελε και έκρινε ικανό το πανεπιστημιακό κατεστημένο και το λόμπι των καθηγητών (στο οποίο ανήκε και ο ίδιος ο τότε υπουργός και νυν αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών) τον τοποθετούσαν στις Στρατιωτικές Σχολές χωρίς να έχει δικαίωμα η διοίκηση της Σχολής να προβάλλει αντιρρήσεις ως προς την καταλληλότητα του ατόμου.

Τα αποτελέσματα ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις τραγελαφικά αφού εμφανίστηκαν ... αντιμιλιταριστές καθηγητές, πασιφιστές, "πουρκουάδες", διεθνιστές, οικολόγοι και άλλα "φρούτα" της πανεπιστημιακής κοινότητας οι οποίοι ούτε καν είχαν υπηρετήσει την θητεία τους.

Η τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, επαναφέρειως υποχρεωτική την θεώρηση του διορισμού του εκάστοτε καθηγητή από την διοίκηση της Σχολής.

Ο υπουργός Δ.Αβραμόπουλος πληροφορήθηκε για τα επικίνδυνες καταστάσεις σε ότι αφορά το φρόνημα και την παροχή ήσσονος αξίας εθνικής εκπαίδευσης που παρέχεται στους νεαρούς Ευέλπιδες, Δόκιμους, Ίκαρους κλπ και έδωσε αμέσως εντολή να επαναφερθεί το προηγούμενο καθεστώς.

Ιδιαίτερα απασχολεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και η υπόθεση "γένος" υποψηφίων, αφού η προηγούμενη τροπολογία που το επανέφερε ως υποχρεωτικό είχε αναιρεθεί με αντίδραση των Ε.Βενιζέλου και Φ.Κουβέλη

Και εφέτος οι εισαχθέντες στις στρατιωτικές σχολές δεν κρίθηκαν με βάση το γένος τους με αποτέλεσμα να έχουμε μία ακόμα ... πολυ-πολιτισμική "φουρνιά" "Ελλήνων" αξιωματικών.

Ο Δ.Αβραμόπουλος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την τροπολογία που να κάνει υποχρεωτικό το ελληνικό γένος των υποψηφίων...

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου