Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ .........ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!!!!!!

Ναί Γερμανοί οικονομολόγοι, πολιτικοί και δημοσιοκάφροι. Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Να αποκτήσει την δραχμούλα της πάλι. Να κόψει όσα χρήματα χρειάζονται για την ανοικοδόμηση του κράτους. Να φύγετε όμως και εσείς από δω μέσα και πάρτε και τα σκουλήκια τους πολιτικούς που μας κατσικώθηκαν στον σβέρκο και δεν αφήνουν την καρέκλα λες και τους βάλανε κόλα να κολήσουν !!!! Γιατί παλιογερμαναράδες και όλοι οι άλλοι ψευτοσύμμαχοι απατεώνες ξεχνάτε το βασικότερο όλων. Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει. Μπορεί να αναπτυχθεί. Τι?? Δεν το γνωρίζατε??? Λοιπόν ακούστε όλοι εσείς οι κλέφτες και φονιάδες των λαών.

Η Ελλάδα χωρίς εσάς θα ήταν η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη γιατί διαθέτει, ότι δεν έχετε όλοι οι άλλοι μαζί. Βουνά, πεδιάδες, ποτάμια, 2.500 χιλιάδες νησιά, δηλαδή κτηνοτροφία, γεωργία, ιχθυοκαλλιέργειες, ναυτιλία, συν ορυκτός πλούτος, δηλαδή θα μπορούσε να έχει από τη μια άκρη ως την άλλη καλλιέργειες όλων των ειδών, κτηνοτροφία με μεγάλα εργοστάσια γαλακτοκομικών, αλλαντικών, κονσερβοποίες, ορυχεία και εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών, καπνά, μεγάλη παραγωγή εκτός των άλλων ειδικά εσπεριδοειδών, λαδιού, καρπών, βότανα, ιδιαίτερα φροντισμένες καλλιέργειες αποκλειστικών προϊόντων όπως κρόκος, αυγοτάραχο, μαστίχα, ακόμα και τρούφα. Το ίδιο και η εκμετάλλευση της θάλασσας, Προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας και ναυτιλίας. Μιλάμε επίσης για φυσικη αέραιο και υδρογονάνθρακες. Συν άπειρους ανεκμετάλλευτους αρχαιολογικούς θησαυρούς, πολιτιστική κληρονομιά, φυσικές ομορφιές και για χειμερινό και καλοκαιρινό τουρισμό. Μουσεία, θέατρα, εκθέσεις , εκδηλώσεις διεθνούς κύρους. Θα μπορούσε να έχει πρότυπα Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, σχολές καλών τεχνών.


Δηλαδή ότι σπείρεις φυτρώνει. Όπου ρίξεις πετονιά ψαρεύεις. Όπου σκάψεις βρίσκεις και κάτι. Σε γη, ουρανό και θάλασσα. Από βουνά γεμάτα δάση (πριν καούν) μέχρι πεδιάδες. Από αμπελώνες μέχρι ελαιώνες. Από βωξίτη, λιγνίτη μέχρι φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Φυσικές ομορφιές και πλούτος μέχρι όλο το φάσμα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Λογικά ένα τέτοιο μέρος με μόλις δέκα εκατομμύρια κατοίκους θα έπρεπε να έχει μηδέν χρέος, μηδέν ανεργία και να χρειάζεται και χέρια από ξένους γιατί δεν θα έφταναν οι ντόπιοι να καλύψουν όλες τις ανάγκες εργασίας. Κτηνοτρόφοι, γεωργοί, ψαράδες, τεχνίτες κάθε είδους, ναυτικοί, επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, πνευματικός κόσμος, καλλιτέχνες. Δεν θα έφταναν για να μπορούν να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες.

Από το 1831 που μας κατσικωθήκατε κολογερμαναράδες στον σβέρκο,  έχουμε μια γη που ερημώνει. Καράβια με ξένες σημαίες. Εργοστάσια κλεισμένα και μια επέλαση πολυεθνικών που αλωνίζουν και πλασάρουν ότι γουστάρουν. Τους σπόρους της γης μας κάπου σ΄ενα μουσείο για να τους βρουν οι κάτοικοι του μέλλοντος όταν θα έχουμε αφανιστεί. Ακόμα και το τουρισμό που καταρρέει. Μηδενική ενασχόληση με τη πολιτιστική κληρονομιά. Εισαγωγές ατελείωτες, ντόπια παραγωγή εξευτελιστική κι ένα λαό που φοβάται πως δεν θα έχει…. να φάει.

Είμαστε το διαμάντι της Μεσογείου, μ΄αυτό το κλίμα, μ΄αυτη τη γη, μ΄αυτή τη θάλασσα, μ΄αυτά τα βουνά και μ΄αυτή την ιστορία εξαρτώμαστε από μια συμμορία τοκογλύφων, συσσίτια, ελεημοσύνη και μερικές εκατοντάδες απελπισμένους υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημόσιους που το μόνο που έχουν μάθει είναι να κοιτάνε έναν υπολογιστή και να κολλάνε χαρτόσημα και να τρέμουν μην τους διώξουν από το γραφείο και πεθάνουν από τη πείνα.

Ποιο ευρώ μωρέ; Ποια ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη και ποια μνημόνια; Σαν λουκούμι μας βλέπετε.  Στο παζάρι δεν έχουν βγει οι μισθοί μας και οι συντάξεις, ολόκληρη η πατρίδα με εμάς πακέτο κοψοχρονιά μας αγοράζετε στα διεθνή παζάρια.

Μετά από όλα αυτά, Γερμανέ και διεθνέ τοκογλύφε, δεν έχουμε εμείς ανάγκη από εσάς, αλλά όλος ο υπόλοιπος πλανήτης από την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Δέσποινα Λ.

Κομμάτια είναι παρμένα από otyposnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου