Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Γράφει η Δέσποινα Λ.

Θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή ιστορική ανδρομή στην ελληνική ιστορία, αναφερόμενη στα λίγα ακόμα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει.

Οι εβραίοι εγκαταστάθηκαν στον ελλαδικό χώρο το 500 περίπου π.Χ.. Μαρτυρία είναι η πρώτη εβραϊκή συναγωγή στην Χαλκίδα. Από τότε υποθάλπουν το ελληνικό στοιχείο. Χαρακτηριστικό γνώρισμα ο πολυετής αδελφοκτόνος Πελοπονησιακός πόλεμος που ξεσπά αμέσως μετά και που αποδυναμώνει την ελληνική κοινωνία και τις πόλεις κράτη.

Μετά ως γνωστό από την Καινή διαθήκη, ο Παύλος έρχεται στην Ελλάδα να διδάξει το ευαγγέλιο και απευθύνεται στις εβραϊκές συναγωγές, της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, της Αθήνας, της Κορίνθου κλπ. (Πράξεις των Αποστόλων).

Έχω ακόμα τεράστιο κενό, όσων αφορά την περίοδο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Το μόνο στοιχείο που προκύπτει μετά, ήταν η άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς, λόγω.........Κερκόπορτας. Δεν είναι άξιο περιέργειας πως ανοίχτηκε αυτή η πόρτα?

Η εβραϊκή κοινότητα ευδοκιμεί στην υποδουλωμένη Ελλάδα. Είναι οι λεγόμενοι Ρουφιάνοι των Τούρκων. Όταν το 1700 περίπου γίνεται η εκδίωξη των εβραίων από την Ισπανία, τους αποροφά όλους η οθωμανική αυτοκρατορία. Συνένοχοι και συνεργοί των Τούρκων, τους οδηγούν, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες επιζώντων, στις ελληνικές συνοικίες του Πόντου και της Μικράς Ασίας, όπου οι Έλληνες γίνονται θύματα της αγριότητας των Μογγόλων. Ηθικοί αυτουργοί και οι Εβραίοι.

Σήμερα με χίλιους δυό τρόπους, θεμιτούς και αθέμιτους, έχουν καταλάβει θέσεις κλειδιά σε όλες τις κυβερνήσεις των κρατών. Με δουλεμπόριο, εξαπάτηση και ρουφιανιά κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν μεγάλο ποσοστό πλούτου, τους το επιτρέπει βλέπετε η Τορρα και το Ταλμούδ, καθώς και ο «Θεός». Οδηγούν την ανθρωπότητα σε αστάθεια και μαρασμό. Διέλυσαν όλους τους πολιτισμούς που συνάντησαν στο διάβα τους. Εξαφανίσανε φυλές που πνευματικά ήταν ανώτερες από αυτούς. Τα χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα αθώων. Θεσπίσανε νόμους για την προστασία τους, γιατί παραδόξως κανένας λαός δεν τους θέλει. Στηρίξανε την ύπαρξη τους στην κακομοιριά και στην κλάψα «αιχμαλωσία στην Αίγυπτο, στην βαβυλωνα, ολοκαύτωμα κλπ.» και μύρια άλλα ψευδή στοιχεία.

Σήμερα, αφού ισοπεδώσανε πολιτισμούς, ήθη , έθιμα και έθνη, ετοιμάζουν την παγκόσμια κυριαρχία τους. Εμπόδιο και άσπονδος αντίπαλος τους ο Έλληνας.

Αφού κόψανε τον Έλληνα από την ιστορία του, τις παραδόσεις του, τον πολιτισμό του, αφού τον αφήσανε επί αιώνες αμόρφωτο κοινωνικά και πνευματικά, του σπείρανε την ιδέα ότι είναι ρουφιάνος, κακομοίρης, μοιρολάτρης, μισέλληνας, κουβαλάει το σαράκι της διχόνοιας κλπ. τον εξευτελίσανε, πλασσάροντας του τους «πολιτισμένους» εγκληματίες των ΗΠΑ, τους ομοφυλόφυλους της Αγγλίας, τους ηλίθιους της Γερμανίας, τους υπόδουλους της Ρωσίας, τον δείξανε πρότυπα που δεν αντιστοιχούν στην ευγενή του καταγωγή (μάθε ιστορία σωστά), τον διχάσανε με τα κόμματα και τις διάφορες ανούσιες και ηλίθιες θεωρίες, φτάσαμε στο σήμερα που τον διοικούν ολοκληρωτικά.

Και ο Έλληνας, αντί να γυρίσει στις ρίζες του, στα ιδανικά του, στην ζωή του και στον πολιτισμό του, αναμασά ότι του σερβίρουνε και εκτελεί πιστά τις εντολές του και κατευθύνεται στον δρόμο που του χάραξαν κάποιοι βοσκοί από την έρημο, που ήταν τόσο ηλίθιοι, ώστε χρειάστηκαν 40 χρόνια να περάσουν από την Αίγυπτο στην Παλαιστίνη.

Θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά! Γιατί είμαι Ελληνίδα και συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι δεν ξέρω την ιστορία μου. Και με αυτό προσπαθώ να ξυπνήσω πρώτα ΕΜΕΝΑ και μετά όλους τους συμπατριώτες μου, όχι δείχνοντας τους τι και ποιόν πρέπει να ακολουθήσουν, αλλά πως!!! Γιατί ουσία πλέον έχει ο τρόπος. 
Δεσποινα Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου