Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!!!!!!!!


Γράφει η Δέσποινα  Λ.

Όποιος ασχοληθεί σοβαρά με ιστορία, γεωπολιτική και «συνομοσιολογικά» θα μπορέσει να κατανοήσει γιατί σήμερα συμβαίνουν όλα αυτά στον κόσμο και ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο.

Σχέδια αιώνων, προσεκτικά μελετημένα, σταδιακά εφαρμοσμένα, τείνουν στην ολοκλήρωση τους.

Ένα εμπόδιο που συναντήσανε ήταν ο εθνικισμός. Σε όλη την Ευρώπη από τις αρχές του 20ου αιώνα, πολεμήσανε και νικήσανε τον εθνικισμό. Στην φασιστική Ιταλία, στην τσαρική Ρωσία, στην ναζιστική Γερμανία. Στην Ιταλία και την Γερμανία με διορισμό δικών τους ανθρώπων, που οδήγησαν τον λαό τους στην βαρβαρότητα και τον βανδαλισμό, στην έλλειψη σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, στην έλλειψη σεβασμού της καλής γειτονίας κλπ.. Και παρουσιάζοντας αυτά τα πρότυπα ως εθνικισμό, δαιμονοποιήσανε την αγάπη των ανθρώπων για την πατρίδα. Σε αντίδοτο προβάλλανε τον οικουμενισμό και τον διεθνισμό, ως κάτι καλό. Πατήσανε στα ανθρώπινα ένστικτα και στις ανθρώπινες ανάγκες, όπως της ειρήνης, της ευημερίας, με λίγα λόγια στην ανθρωπιά. Ανοίξανε τα σύνορα, ώστε να εισβάλλουν στα κράτη – έθνη, λαοί και εθνότητες που εκ φύσεως είναι απολίτιστοι και βάρβαροι, είτε λόγω εθίμων είτε λόγω θρησκείας.

Το τελευταίο προπύργιο ήταν η Ελλάδα. Μέσα σε αυτήν την Άγια Χώρα, με την μακραίωνη ιστορία της, αφού διαστρεβλώσανε τα πάντα, αφού εκφυλίσανε την γλώσσα, αλλάξανε την ιστορία, γκρεμίσανε την οικονομία της, ενίσχυσαν την εξαγωγή εργατικού δυναμικού και γέμισε η οικουμένη Έλληνες Μετανάστες, διορίσανε, χρηματοδοτήσανε και εγκαταστήσανε ότι ανθελληνικό υπάρχει πάνω στον πλανήτη γή.

Φτάνουμε λοιπόν εν έτη 2013, όπου όταν μιλάς για Ελλάδα, όταν μιλάς για πατρίδα, όταν είσαι εθνικιστής να είναι παράπτωμα που το προάγουν πλέον σε αδίκημα. Έννοιες όπως η δημοκρατία, η ισότητα, η ευημερία παύουν να ισχύουν.

Προωθούν την αναρχία, τον εμφύλιο σπαραγμό και τον πνευματικό σκοταδισμό.

Και όλα αυτά στο όνομα των Παγκοσμιοποιητών, που δεν είναι κανείς άλλος, από τον προαιώνιο εχθρό του ανθρώπου, του πολιτισμού και του Έλληνα. Που όλοι γνωρίζουμε πλέον, ασχέτως αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Και επειδή αυτή η φάρα δεν υπήρξε ποτέ έθνος , δεν υπήρξε ποτέ κράτος, βάλθηκε ανά των αιώνων να διαλύσει κάθετι εθνικό.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Για τους Εβραίους μιλάω. Γιατί από όπου περάσανε, γκρεμίσανε και γκρεμίζουν τα πάντα. Έχοντας ως θεό τους το χρήμα, το χρυσάφι , περάσανε στην οικουμένη αυτές τις αξίες. Και προωθώντας τους «πλούσιους» καταστρέψανε κάθε ίχνος πολιτισμού. Και ναί, έχω δίκιο, γιατί ο μόνος λαός που μπορούσε να τους νικήσει είναι εδώ και 2.200 χρόνια υποδουλωμένος. Πρώτα στους Ρωμαίους, μετά στους Οθωμανούς και τέλος στους Γερμανοεβραίους.

Θέλει αφύπνιση , τόλμη και αγώνα πλέον για να μπορέσουμε να διαλύσουμε το κεφάλι του εβραϊκού φιδιού. Θέλει ενότητα και επαγρύπνηση. Ενωμένοι θα νικήσουμε.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ : ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δέσποινα Λ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου