Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!!!!

Γράφει η Δέσποινα Λ.

Έλληνες, προσοχή. Επί δεκαετίες τώρα μας έχουν πείσει ότι μας τρώει το σαράκι της διχόνοιας. Και για να το επιβεβαιώσουν, να το κάνουν εμφανές, σπείρανε στην ελληνική κοινωνία, αγκάθια που προκαλούν τον διασπασμό και την διχόνοια. Ο Έλληνας απασχολημένος με την βιωτική του μέριμνα δεν πρόσεξε την παγίδα και έπεσε μέσα. Και από εκείνη την στιγμή το μόνο που παθαίνουμε είναι να ζημιωνόμαστε καθημερινά και ως άτομα και ως έθνος.

Ίσως πολλοί θεωρήσουν ότι είμαι ρομαντική, ιδεαλίστρια, ρατσίστρια. Εγώ ξέρω τι είμαι. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Με πονάει να βλέπω τον τόπο μου, την πατρίδα μου παραδωμένη στα μικροκομματικά πάθη. Με πονάει να βλέπω φίλους και συγγενείς διαχωρισμένους στον βωμό της κομματικής διάσπασης. Κλαίει η ψυχή μου βλέποντας την ελληνική νεολαία απελπισμένη να παίρνει τον δρόμο της ξενητειάς για ένα καλύτερο αύριο, να βγαίνουν στους δρόμους σαν λήσταρχοι και να διαλύουν τον κόπο και την περιουσία των συνανθρώπων και συμπολιτών μας. Με πονά να βλέπω τους Έλληνες χωρισμένους σε παρατάξεις, την στιγμή που η Πατρίδα μου βάλλεται από παντού.

Τα ξένα συμφέροντα, θέλουν τον Έλληνα διασπασμένο, θέλουν να του κλέψουν τη γή του, την ιστορία του, την γλώσσα του , το μέλλον του, αλλά παράλληλα να τον εισάγουν στις βαρβαρικές χώρες ως επιστήμονα, ως εργάτη και γενικά ως εργατικό δυναμικό, γιατί καταβάθος ξέρουν ότι χωρίς το ελληνικό μυαλό δεν καταφέρνουν τίποτε. Δεν είναι περίεργο που ο Έλληνας διαπρέπει στο εξωτερικό. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί?

Θα σας απαντήσω εγώ. Γιατί θεωρώ ότι μπορώ να δώσω την απάντηση μια και έζησα σε δύο κοινωνίες. Στην ελληνική και στην γερμανική.

Στις κοινωνίες του εξωτερικού, ο Έλληνας αναδεικνύεται γιατί πρώτον προωθείται με βάση τις γνώσεις του, την εργατικότητα του και την ευσυνειδησία του. Επιλέγεται αξιοκρατικά που και πως θα εργαστεί. Κρατά τις παραδόσεις του. Αναζητεί πάντα τους συμπατριώτες του για να μην χάσει την επαφή με τη γλώσσα του , την πατρίδα του , τα έθιμα του, έστω και αν πρόκειται μόνο για έναν φραπέ και τάβλι και το πιο βασικό από όλα. Τους ενώνει η νοσταλγία για την πατρίδα μας.

Στην ελληνική κοινωνία αντιθέτως, ο Έλληνας έπαψε να εκτιμά την ιερή γη που πατεί. Ξέχασε να κοιτάζει τα βουνά του, τον κάμπο του, την θάλασσα. Προσπαθεί να χωρίσει την κοινωνία που ζει και να βάλει ταμπέλες, είτε στον αθλητικό τομέα είτε στον πολιτικό είτε οπουδήποτε του δίνεται η ευκαιρία. Μόλις μπει η ταμπέλα αρχίζει ο καυγάς. Μόλις αρχίσει ο καυγάς κοιτάζει να κάνει ζημιά στον συνέλληνα. Είτε να του σπάσει ή να του καταστρέψει κάτι από την περιουσία του, είτε να τον συκοφαντήσει. Δεν σέβεται τα εθνικά του σύμβολα, δεν σέβεται την ιερότητα της Πατρίδας, ξέχασε να αγαπά την Πατρίδα του. Μόνιμα έχει ως καμάρι την ιστορία των προγόνων του. Καμαρώνοντας διατυμπανίζει τίνος απόγονος είναι, του Λεωνίδα, του Περικλή , του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Μπουμπουλίνας. Στα έργα του όμως καθημερινά δείχνει ότι δεν έχει τίποτε από τις μεγάλες ελληνικές μορφές και τις περισσότερες φορές καταντά βλάσφημος απέναντι στους προγόνους μας, με τις πράξεις του.

Σήμερα η Πατρίδα μας βάλλεται από τους ξένους οικονομικούς καρχαρίες, από τους γείτονες μας που θέλουν να σφετεριστούν τα εδάφη μας, από προδότες ανθέλληνες πολιτικούς και ο Έλληνας το μόνο που τον καίει είναι οι ομαδάρες του και το κόμμα του. Με τα χθεσινά γεγονότα λίγοι κοιτάξανε στα παρασκήνια. Πέσανε με τα μούτρα οι μεν αναρχικοί και αριστεροί να διαλύσουν ότι έβρισκαν μπροστά τους και οι δε «δεξιοί» να βάλουν ταμπέλες και να προσπαθούν να συσπειρωθούν για να δείρουν τους άλλους.

Την ουσία την είδε κανείς???

Ή μήπως στραβωθήκαμε όλοι από τον κομματικό φανατισμό μας.

Εγώ αυτό που βλέπω , αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι πάνε να μας κάνουν δεύτερη Συρία. Διαλύσανε την Γιουγκουσλαβία γιατί δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει χώρα στην κεντρική ευρώπη που θα ήταν σε έκταση και πληθυσμό μεγαλύτερη από την Γερμανία. Δεν το πιστεύετε? Για σκεφτείτε. Το ΄90 έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, το ΄91 άρχισε ο πόλεμος στην Γιουγκουσλαβία. Διαλύσανε τη ΕΣΣΔ. Γιατί? Για να μην υπάρχει ανταγωνιστής ισάξιος με τις ΗΠΑ. Αμφιβάλλετε?? Για πόσα χρόνια η Ρωσία μέχρι σήμερα δεν ακούγεται?

Τώρα χτυπούν την Συρία. Έχουν κατεβεί όλοι οι αλήτες της διεθνής πολιτικής σκηνής στην Μεσόγειο.

Και ξαφνικά μόλις οι Έλληνες επιστρέψανε από τις διακοπές τους και μια βδομάδα πριν σκάσει μύτη η τρόϊκα, σφάζονται δύο στα καλά καθούμενα από το πουθενά για τις ομάδες τους δήθεν και καλά και το θέμα έχει πάρει πολιτική – κομματική διάσταση, με αποτέλεσμα να κατέβουν όλοι οι ανεγκέφαλοι και να διαλύσουν την περιουσία των Ελλήνων.

Έλληνες ,αγαπημένοι μου συμπατριώτες, βγείτε από τον λήθαργο που μας έριξαν. Ενωθείτε. Μας οδηγούν σε εμφύλιο με σταθερά βήματα και τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά.

Με έναν εμφύλιο βοηθάμε τους εχθρούς μας στην γενοκτονία του ελληνικού λαού, δίνουμε πάτημα στους γειτόνους μας να εισβάλλουν και να μας υποδουλώσουν, να μας κλέψουν τη γη μας, να χάσουμε την πατρίδα μας.

Σας παρακαλώ ξυπνήστε !!! Φτάνει πια!!! Ενωθείτε κατά των προδοτών και κατά των ξένων εισβολέων.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Δέσποινα Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου