Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ??


Tης Δέσποινας Λ.

Κάθε μέρα, εδώ και 4,5 χρόνια ακούμε και διαβάζουμε άσχημους σχολιασμούς κατά της Ελλάδος. Διασύρεται ολόκληρος λαός, η ιστορική και πολιτιστική τους κληρονομιά. Ας εξετάσουμε λοιπόν να δούμε ποίοι είναι αυτοί που διασύρουν, κοροϊδεύουν, ειρωνεύονται.


Οι Γερμανοί.

Απόγονοι βαρβαρικών φύλων, που δεν γνωρίζουν από που κρατάει η σκούφια τους΄.

Λαός βάρβαρος, χωρίς σκέψη και πολιτισμό.

Εγκληματίες που δύο φορές μέσα σε 20 χρόνια αιματοκυλήσανε όλη την Ευρώπη.

Κλέφτες, γιατί ότι παρουσιάζουν βασίζεται στην Αρχαία Ελλάδα και στην Ρώμη.

Άβουλος λαός που κυβερνάται από μισανθρώπους πολιτικούς εβραϊκής καταγωγής.

Που τους χαρίσανε ένα αυτοκίνητο, μία φαινομενικά «καλή δουλειά» και τους μάθανε να ζούνε για να δουλεύουνε.

Λαός που 1 φορά τον χρόνο κατακλύζει τις μεσογειακές χώρες και ο μόνος πολιτισμός που δείχνει είναι πιοτό μέχρι να ξεραθούν.

Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Λένε ότι κατάγονται από τους γότθους. Βαρβαρικά φύλα που εγκαταστάθηκαν στην κεντρική Ευρώπη και κανείς δεν ξέρει από που βαστάει η σκούφια τους. Άνθρωποι άβουλοι που το μόνο που ζητούν είναι να έχουν να ζήσουν χωρίς ενδιαφέρον για εξέλιξη και δημιουργία, που υιοθετούν ξένους πολιτισμούς και όσο πιο ασιατικοί τόσο πιο φανατικοί. Ένας λαός εγκληματίας που ευθύνεται για δύο παγκοσμίους πολέμους και πάνω από 40 εκατομμύρια σκοτωμένους ανθρώπους, αλλά το παίζουν ανθρωπιστές. Τα μουσεία τους κοσμούνται με αρχαία Ελληνικά ευρήματα και ρωμαϊκά , τα οποία εκλάπησαν από την Ελλάδα. Οι πολιτικοί τους, όλοι εβραΐκής καταγωγής, που τους επιβάλλουν τα θέλω και τις απαιτήσεις των Ιουδαίων. Λαός που ντρέπεται να πει την καταγωγή του, γιατί Γερμανός ισοδυναμεί με δολοφόνος και προσεχώς με τοκογλύφος. Που το μορφωτικό τους επίπεδο θα το δεις το Σαββατοκύριακο ή στις διακοπές όπου πίνουν μέχρι να ξεραθάσουν και να ξεραθούν. Που πιστεύουν ότι τους σερβίρει μια παλιοεβραϊκή φυλλάδα, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τι κρύβεται πίσω από έναν διασυρμό. Λαός που ανέχεται την εξάπλωση του Ισλάμ και την νομιμοποιεί και θα ευθύνεται ξανά στο μέλλον για ένα τρίτο αιματοκύλησμα.

Αυτοί είναι οι Γερμανοί. Άνθρωποι χωρίς κουλτούρα, χωρίς πολιτισμό, που βασίζονται στον ελληνικό πολιτισμό και όπως η αγελάδα σου δίνει 1 κουβά γάλα και μετά τον κλωτσά για να χυθεί. Αυτός λοιπόν ο λαός και οι εβραιογεννημένοι πολιτικοί τους τολμούν σήμερα να διασύρουν τον Έλληνα, γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι δεν φταίει ο ελληνικός λαός, αλλά το εβραϊκό φίδι που έχουν στον κόρφο τους. Το εβραϊκό φίδι, που νομοθέτησε απαγορευτικούς νόμους για την αμφισβήτηση του ψέματος του ολοκαυτώματος, φοβούμενος την αποκάλυψη της αλήθειας. Αυτό ο λαός που χαρίζει πλουσιοπάροχα την υπηκοότητα σε τούρκους, μαροκινούς, αφγανού και κάθε καρυδιάς καρύδι, προετοιμάζοντας την εξάπλωση του ισλαμικού τόξου. Ο λαός αυτός που τον εκβιάζουν με το ψέμα του ολοκαυτώματος και ντρέπεται ο ίδιος του να περηφανευτεί για την καταγωγή του.

Που τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί και θεωρούν ότι είναι ελεύθεροι, χωρίς να βλέπουν τις αλυσίδες σκλαβιάς που τους περικυκλώνουν.

Ναι αγαπητοί φίλοι , αυτοί είναι οι γερμανοί, οι κατήγοροι μας.

Ας κοιτάξουν λοιπόν να βρούνε τις ρίζες τους, να μάθουν τι θα πει πολιτισμός και ελευθερία και μετά ας βγουν να κρίνουν τους άλλους. Και το πιο βασικό!!! Ας μάθουν να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και μετά να παρουσιάζονται ως άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου