Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Eθνική βλαχιά» χαρακτήρισε τη σημαία κόρη υφυπουργού!

 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ  ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Λ.


«Εθνική βλαχιά» χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και ζει στο Λονδίνο.

Πριν λίγες μέρες, μαθητές από το 2ο γυμνάσιο Κορίνθου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο Βρετανικό μουσείο, ύψωσαν την ελληνική σημαία.

Όπως όλα δείχνουν αυτή η κίνηση δεν άρεσε στην δημοσιογράφο, η οποία με άρθρο της στην εφημερίδα Lifo σχολίασε αρνητικά την στάση των μαθητών.

«Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;», έγραψε και συνέχισε: «Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ οτι εν μέσω της όλης καταπίεσης και της Χρυσής Αυγής που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα σήμερα, δύο εκπαιδευτικοί (δύο άνθρωποι δηλαδή που η πολιτεία τους έχει εμπιστευτεί ένα σωρό εύπλαστων εγκεφάλων και προσωπικοτήτων) δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο να κάνουν στο Λονδίνο με τους μαθητές τους από το να διαφημίσουν την Eθνική μας βλαχιά».

ΠΗΓΗ: spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου