Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..............

Της Δέσποινας Λ.

Έχω πει πολλές φορές ότι ο εθνικισμός δεν είναι πατέντα κανενός. Εθνικισμός είναι το υπέρτατο συναίσθημα που έχει ένας άνθρωπος για την πατρίδα του, για το έθνος του, για την ιστορία του, την γλώσσα του, την κουλτούρα του.

Όταν αισθάνεσαι την Ελλάδα να κυλά στο αίμα σου, όταν λατρεύεις το χώμα που πατάς, όταν αισθάνεσαι την ευωδία του αέρα της, δακρύζεις στον άκουσμα του εθνικού ύμνου, αναριγείς από περηφάνεια στην μελέτη της ιστορίας σου τότε είσαι ΄Ελληνας Εθνικιστής.

Αυτό το άπιαστο και πανέμορφο συναίσθημα δεν μπορεί να σου το πάρει κανείς. Δεν μπορεί να σου το καπελώσει κανείς. Είναι κάτι που πηγάζει από την ψυχή σου. Είναι δικό σου κομμάτι, αδιάσπαστο και μοναδικό.

Αδέρφια μου Έλληνες. Καταγόμαστε από την κοιτίδα του πολιτισμού. Δεχτήκαμε άπειρες επιδρομές, λεηλασίες, κλοπές, προδοσίες από πολιτικούς και θρησκευτικούς ταγούς. Υποδουλωθήκαμε για πάνω από 400 χρόνια. Όμως δεν λυγίσαμε. Σήμερα διατρέχουμε την πιο ύπουλη και κακόβουλη επιδρομή. Και είμαστε μόνοι μας. Κανείς από τους πολιτικούς, κοινωνικούς και θρησκευτικούς αρχηγούς δεν συμπαραστέκεται στον Έλληνα.

Οχι γιατί δεν το αξίζουμε, αλλά γιατί είναι προδότες, γιατί είναι αλλοεθνείς και ανθέλληνες. Γιατί έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο και τον μισάνθρωπο σιωνισμό. Μαριονέττες που επιδιώκουν τον αφανισμό μας.
Σήμερα πρέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ενωθούμε κάτω από την ελληνική σημαία. Δεν ταιριάζει διχασμός, δεν πρέπει διχόνοια. Αλλά ενωμένοι σαν γροθιά να συνεχίσουμε τον αγώνα για την επικράτηση των Ελλήνων και την μετάδοση στις επόμενες γενιές την σκυτάλη της Ελλάδας.
Γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί είμαστε Πατριώτες, γιατί είμαστε Εθνικιστές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου