Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η ΜΙΤ απήγαγε Κούρδο στο κέντρο της Αθήνας! - Τον "έστειλαν πακέτο" στην Τουρκία!

Σε απαγωγή Τούρκου υπηκόου, κουρδικής καταγωγής προχώρησαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μέσα στο κέντρο της Αθήνας, καταδεικνύοντας ότι δεν διστάζουν πλέον νε εκτελούν πολύ "λεπτές" επιχειρήσεις, στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως αναφέρουν άριστα πληροφορημένες πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών, ένα τουρκικό "commando",δηλαδή μια ειδική ομάδα επιχειρήσεων της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, ήρθαν στην Ελλάδα και με την βοήθεια του κλιμακίου της υπηρεσίας που εδρεύει στην Αθήνα κατάφεραν όχι απλώς να απαγάγουν, αλλά και να μεταφέρουν στην Τουρκία μέσα σε λίγες ώρες έναν Τούρκο κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να γνώριζε πολλά για ένα σχέδιο "συνωμοσίας" στην γειτονική χώρα.

Ο απαχθείς είχε καταφέρει να δραπετεύσει από την φυλακή που βρισκόταν στην Τουρκία, στην οποία είχε βασανιστεί πολύ σκληρά για να ομολογήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Εν συνεχεία μέσα από δίκτυο Κούρδων φυγάδων καταφέρνει και φυγαδεύεται στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες.

Προφανώς ουδείς από τις ελληνικές υπηρεσίες δεν ασχολήθηκε μαζί του, αφού μάλλον δεν γνώριζαν την σημασία του συγκεκριμένου ατόμου και του επέτρεψαν να κυκλοφορεί χωρίς στοιχειώδη αστυνομική προστασία.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ενώ ο Κούρδος βάδιζε στην οδό Σόλωνος, με κατεύθυνση προς την πλατεία Κάνιγγος - περιοχή η οποία έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία λόγω του ότι γειτονεύει με τα Εξάρχεια - ένα αμάξι σταμάτησε δίπλα του, Τούρκοι πράκτορες πετάχθηκαν από μέσα τον άρπαξαν και όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τον έριξαν στο αμάξι, του έβαλαν κουκκούλα στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το απόγευμα του Σαβάτου στα γραφεία του Δικτύου Μεταναστών και Προσφύγων στην οδό Τσαμαδού, αποκαλύφθηκε ότι ο Τούρκος υπήκοος αρκετές ώρες αργότερα από την απαγωγή το πρωή της Παρασκευής, βρέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ... Κωνσταντινούπολης, όπου να ανακρίνεται!

Μια περίπτωση που θυμίζει πάρα πολύ την υπόθεση Οτσαλάν, αλλά αυτή την φορά η αρπαγή δεν έγινε στην Κένυα, αλλά στο κέντρο της Αθήνας

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε δήλωση εξαφάνισης του συγκεκριμένου ατόμου στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και χθες το μεσημέρι υποβλήθηκε μήνυση για αρπαγή. Η υπόθεση ανατέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα δόθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο ήρθε στην Ελλάδα περίπου πριν από δύο μήνες και παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, όπου έδωσε τα στοιχεία του, με βάση τα οποία πριν από τρεις εβδομάδες, υποβλήθηκε φάκελος από το Συμβούλιο στις αρχές με την εισήγηση να εξεταστεί η υπόθεση γιατί συντρέχουν λόγοι για χορήγηση ασύλου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, έκανε ήδη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Στρασβούργο.

Είναι σαφές ότι ο συγκeριμένος "γνώριζε πολλά" και ενώ οι ελληνικές υπξηρεσίες πληροφοριών αγνοούσαν με ποιον είχαν να κάνουν και εξ αυτού του λόγου δεν του είχαν δώσει την πράπουσα σημασία, η τουρκική υπηρεσία ήταν διατεθειμένη να ρισκάρει μια εμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να τον απαγάγει και να τον στείλει στην Τουρκία

Από εκεί και πέρα εντυπωσιάζει πως η ΜΙΤ μπορεί και κάνει απαγωγές στην οδό Σόλωνος και εν συνεχεία μεταφέρει τον απαχθέντα στην Τουρκία χωρίς ουδείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, πάντως...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου