Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΔΝΤ: "Ευρώπη και Γ. Παπανδρέου εγκλημάτισαν σε βάρος της Ελλάδας - Αλλά... πάρτε νέα μέτρα"

 ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 25 % ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ.........ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ........Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ  800 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΞΙΛΕΩΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ??? ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΣΑΝΕ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝΕ, ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ???? ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ????
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΤΡΕΙΣ. ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.
ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !! ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ ....................(ΔΕΣΠΟΙΝΑ Λ. )


Το έγκλημα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου σε βάρος του ελληνικού λαού αποκάλυψε το εμπιστευτικό έγγραφο του ΔΝΤ που δημοσιεύτηκε στη Wall Street Journal. Απέδειξε πώς η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο για να σωθεί η ίδια η Ευρωζώνη από την οικονομική κρίση και πώς δέθηκε χειροπόδαρα με το μνημόνιο, ιδίως μετά το κούρεμα του χρέους, προκειμένου να διασφαλιστεί πώς οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι χώρες της Ευρώπης δεν θα έχαναν από τα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν. Επιβεβαιώνονται δηλαδή με τον πιο τραγικό τρόπο όλα αυτά που το defencenet.gr εδώ και χρόνια γράφει.

Παρά την παραδοχή ωστόσο ότι το πρόγραμμα ήταν εξ αρχής λάθος, το ΔΝΤ με έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες τη νύχτα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας θεωρεί βέβαιο πώς πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα για το 2015 και μετά, καθώς υπάρχει «δημοσιονομικό κενό». Συστήνει τους κ.κ. Σαμαρά και Στουρνάρα να ξεχάσουν τη μείωση των φόρων και του ΦΠΑ και τους καλεί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της φοροδιαφυγής.

Και τι κάνει ο κ. Στουρνάρας. Προωθεί νέα φορολογική λαίλαπα για τους ιδιοκτήτες της ακίνητης περιουσίας. Θα φορολογήσει τα πάντα. Από σπίτια, καταστήματα, αποθήκες, αγροτεμάχια, είτε αυτά είναι εντός είτε εκτός σχεδίου πόλης. Οι πληροφορίες που θέλουν κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών να κάνουν εφόδους για να καταμετρήσουν κατσίκες, κότες και λοιπά ζωντανά για να τα φορολογήσουν ελέγχονται. Δεν αποκλείεται πάντως να συμβεί και αυτό.

Κι όλα τα δεινά που υφίσταται ο ελληνικός λαός τα τελευταία τρισήμιση χρόνια είναι γιατί αυτή η χώρα κυβερνήθηκε από δοσίλογους. Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν αυτοί που παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας για να σώσουν τις Ευρωπαικές και Γερμανικές τράπεζες. «Το μεγαλύτερο πακέτο του 2010 δεν το καρπώθηκε τόσο πολύ η Ελλάδα όσο ευρύτερα η Ευρωζώνη στην οποία έδωσε χρόνο να χτίσει τείχος προστασίας και να αποτρέψει πιθανές σοβαρές επιπτώσεις για την παγκόσμια οικονομία». Δηλαδή, οι χρεοκοπημένοι Έλληνες χρηματοδότησαν τη σωτηρία της Ευρωζώνης.

Η δε αναδιάρθρωση του χρέους που έγινε τελικά το Μαίο του 2012, καθυστέρησε προκειμένου να ξεφορτωθούν το ελληνικό χρέος οι Ευρωπαικές τράπεζες και να εξαναγκαστεί η Ελλάδα να υπογράψει τη θανατική της καταδίκη.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ 
Το εμπιστευτικό έγγραφο του ΔΝΤ αποτελεί κόλαφο για την πολιτική της διάσωσης που κατασκεύασε και προώθησε η Γερμανία και δείχνει το δόλιο τρόπο με το οποίο λειτούργησε η Ευρώπη σε βάρος της Ελλάδας, έχοντας για την εθνική προδοσία βοήθεια από μέσα. Την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Τα στοιχεία της έκθεσης αποτελούν παραδοχή εγκλήματος, με τη συνενοχή βέβαια του ΔΝΤ παρ’ ότι αυτό κοιτάζει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω και να επιρρίψει τις ευθύνες μόνο στην Ευρώπη.

Kι όμως, μετά το έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου που παρέδωσε κάθε ίχνος κυριαρχίας υποκύπτοντας σε έναν πρωτοφανή εκβιασμό των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ, η κυβέρνηση ακόμη και σήμερα συνεχίζει να εφαρμόζει την ίδια πολιτική.

Αν έχει έστω και ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας οφείλει να αμφισβητήσει την αποτυχημένη συνταγή (όπως έλεγε προεκλογικά ο κ. Σαμαράς είναι λάθος η συνταγή), να εκμεταλλευτεί την παραδοχή της αποτυχίας από τον έναν πόλο του διεθνούς οικονομικού ελέγχου, και μάλιστα όχι για πρώτη φορά, και να ζητήσει εδώ και τώρα αλλαγή πολιτικής. Να ξεχάσει ο κ. Στουρνάρας τους νέους φόρους που θέλει.

Σε διαφορετική περίπτωση, ας παραδεχθεί την ανικανότητα της και ας μας αδειάσει τη γωνιά…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου