Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ............ΑΔΙΚΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. ΤΗ ΣΟΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΑΓΗΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΘΗ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

ΤΟ ΓΕΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ? ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΑΛΟΥ" ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΣΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ?
ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !!!

ΟΣΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ , ΟΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΙΣΩ??  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΚΑΣΤΩΤΕ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ?

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ? 
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ?? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ???   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου