Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!!! - Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!!!
ΟΥΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!
ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!!

Για τις επιδοτήσεις της ΕΕ ωρύεστε υπέρ των εισβολέων και εθελοτυφλείτε, στα εγκληματά τους κατά του ελληνικού λαού!!!
Για τις επιδοτήσεις της ελληνόφωνης κυβέρνησεως, άνανδροι και εκμεταλλευτές ελληνόφωνοι εργοδότες, προσλαμβάνετε λαθροεποίκους στις επιχειρήσεις σας.

Υποκριτές, φίδια φαρμακερά, εβραιοκινούμενα αριστερά σκουλήκια, που μετά την μακραίωνη σκλαβιά των ελλήνων και την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, εργάζεστε κατά του ελληνισμού!! Που ωθείτε με τις ενέργειές σας στην μετανάστευση των ελλήνων, στο κλείσιμο των ελληνικών εταιριών και  που τολμάτε να μιλάτε υπέρ των ξένων και τα «ανθρωπιστικά» δικαιώματα.

Οχιές φαρμακερές που αιματοκυλήσατε τον Ελληνισμό, μετά την απελευθέρωση του από τους Γερμανούς, γιατί δεν σας επέτρεψαν να πουλήσετε τα ιερά ελληνικά χώματα της μακεδονίας!! Που εργάζεστε υπέρ της νέας τάξης και καταπατείτε τα δικαιώματα των ελλήνων.

Η τιμωρία σας θα πρέπει να είναι σκληρή και  παραδειγματική !!!
Προδότες και υποκριτές !!!!

Απολαύστε δηλώσεις των αριστερών προδοτών, την ώρα που ο ελληνισμός σύσσωμος αγωνιά στο προσκέφαλο της 15χρονης που χαροπαλεύει, μετά από επίθεση λαθροεποίκου!!!!!

Ντροπή και αίσχος για αυτούς που τους ψήφισανε !!!!!!!!!!!!

Η δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ: 
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».

»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους"».

»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχει'ιρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 ειναι τυχαιο;».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου