Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή: "Οι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με τη γη στο πέρασμά μας"

Σκληρή ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή στους δημοσιογράφους που υποδέχτηκαν καθιστοί στο Προεδρικό Μέγαρο τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο

Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή μετά την "καθιστή" υποδοχή που επιφύλασσαν οι δημοσιογράφοι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ενέργεια αυτή ήρθε ως απάντηση στο περιβόητο "εγέρθητι" κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 6ης Μαΐου.

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μετατροπή του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας σε επικερδές επάγγελμα και για παραπληροφόρηση, αποσιώπηση της αλήθειας και λασπολογία των δημοσιογράφων σε όποιον είναι ενάντια στα συμφέροντα των εκδοτών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έξις δευτέρα φύσις

Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφι "you can't teach an old dog, new tricks". Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.

Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά "προσβεβλημένοι" από τον γνωστό πια "Εγέρθητι", κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.

Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!

ΠΗΓΗ : news247

1 σχόλιο:

  1. 1. ΙΑΝΟΣ είπε
    Μαΐου 29, 2010 στο 11:17 πμ
    Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς!
    Όταν ήλθε η ώρα η πόλη να τουρκέψει και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι, έτρεξε ο βασιλιάς μας καβάλα στ’ άλογό του να τους εμποδίσει. Ήταν πλήθος αρίφνητο η Τουρκιά, χιλιάδες τον έβαλαν στη μέση κι εκείνος χτυπούσε κι έκοβε με το σπαθί του.
    Τότε σκοτώθη τ’ άλογό του κι έπεσε κι αυτός. Κι εκεί που ένας Αράπης σήκωσε το σπαθί να χτυπήσει το βασιλιά, ήρθε άγγελος Κυρίου και τον άρπαξε και τον πήγε σε μια σπηλιά βαθιά στη γη κάτω, κοντά στη Χρυσόπορτα.
    Εκεί μένει μαρμαρωμένος ο βασιλιάς και καρτερεί την ώρα να ’ρθει πάλι ο άγγελος να τον σηκώσει. Οι Τούρκοι το ξέρουν καλά αυτό, μα δεν μπορούν να βρουν τη σπηλιά που είναι ο βασιλιάς γι’ αυτό έχτισαν την πόρτα που ξέρουν πως απ’ αυτή θα μπει ο βασιλιάς να τους πάρει πίσω την Πόλη.
    Μα, όταν είναι θέλημα Θεού, θα κατεβεί ο άγγελος στη σπηλιά και θα τον ξεμαρμαρώσει και θα του δώσει στο χέρι το σπαθί που είχε στη μάχη. Και θα σηκωθεί ο βασιλιάς και θα μπει στην Πόλη από τη Χρυσόπορτα και, κυνηγώντας με τα φουσάτα του τους Τούρκους, θα τους διώξει ως την Κόκκινη Μηλιά.
    28-5-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή