Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
Οι δυνάμεις της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με τα αντιεξουσιαστικά γιουσουφάκια τους έχουν πιάσει όλα τα επικοινωνιακά πόστα και όλα τα στενά του τόπου μας. Πιστεύουν όλοι οι δεσμοφύλακες του Ελληνικού Έθνους και των δυνάμεων της ελευθερίας, όλοι οι διώκτες του ελληνικού λαού, ότι θα σκύψουμε το κεφάλι και θα κλείσουμε το στόμα μας. Πιστεύουν όλες οι θεραπαινίδες και οι παλλακίδες του «περιούσιου» νεοταξισμού που δρουν στη χώρα μας από κοινού με ανθελληνικό μένος ότι θα τους προσφέρουμε ψυχή και πατρίδα για ένα κομμάτι ψωμί.

Κεφάλι όμως που προσκυνάει γρήγορα κόβεται. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία. Κι αυτό ακριβώς είναι που θέλει ο προ αιώνων εχθρός μας. Την Πατρίδα μας την έχουν καταλάβει εκ των έσω όπως γνωρίζουμε πολύ καλά με τους κεφαλικούς φόρους που εισπράττουν αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη, οι φοροεισπράκτορες του Συστήματος που γνωρίζουμε ως καθεστωτικούς πολιτικάντηδες.

Την πραγματική κυβέρνηση ασκούν τυπικά και ουσιαστικά οι κατοχικές αρχές της τρόικας. Τώρα με τα νέα μέτρα που έρχονται, τα νέα λουκέτα στην αγορά, τις συνεκμεταλλεύσεις με τον τουρκομογγόλο στο Αιγαίο και τα απειλητικά τελεσίγραφα για τη διατήρηση μνημονίων και φοροεισπρακτόρων στο κεφάλι μας ζητούν αυτό ακριβώς. Το κεφάλι μας και μια πατρίδα αφελληνισμένη και ακέφαλη.

Ο πόλεμος αγριεύει διαρκώς. Ένας πόλεμος πρόστυχος που μας έχει επιβληθεί με ειρηνικά όπλα λίγο πριν μπει η φωτιά στο φυτίλι για τον άλλο πόλεμο, αυτόν που θα διεξαχθεί στο πεδίο των μαχών. Έτσι κάνουν οι δειλοί. Φοβούνται τον Έλληνα ακόμη κι όταν αυτός είναι πεσμένος. Ακόμη κι όταν αιμορραγεί αφού γρήγορα θα ξανασηκωθεί. Τώρα θέλουν να μας πάρουν τη φωτιά από το τζάκι όπως είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός.

Όμως σ’ αυτόν εδώ τον τόπο των Εθνομαρτύρων ανδρώθηκε και μεγαλούργησε το πρότυπο τού Έλληνα Ήρωα που όμοιό του δεν βρέθηκε πουθενά αλλού και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ. Είναι ο Έλληνας εκείνος που όταν αισθανθεί βλέμμα βαρβάρου να πέφτει επάνω του, απαντά με την ελληνική τη λόγχη και τυφλώνει τον αναιδή ανθέλληνα. Κι αν ακόμη δημιουργηθεί ρήγμα στο κάστρο της Φυλής, τότε ο αληθινός ο Έλληνας καλύπτει το κενό με την λεβέντικη κορμοστασιά του.

Δεν είναι λοιπόν δυνατό να δεχτούμε να παρθεί το κάστρο του ελληνισμού μήτε με εκλογές μήτε με δάνεια μήτε με τραμπουκισμούς ανήθικων ψευτοελλήνων. Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό δεν έχουν ταίρι ακόμη και για το τελειότερο προτεκτοράτο της Ευρώπης. Ναυπηγεία να απειλούνται με κλείσιμο, δημοσιογράφοι που δίνουν βήμα σε εθνικιστές να προπυλακίζονται αμφότεροι, η ψευτοευρώπη των σιωνιστών να μας απειλεί πως αν δεν ξεγυμνωθούμε στα ληστρικά δάνεια και τις πολιτικές τους θα μας αφήσουν λένε να πεινάσουμε. Και στους ελληνικούς αιθέρες τα «περίεργα» λευκά αεροσκάφη χωρίς διακριτικά αμολάνε καθημερινά δηλητήριο αποχαύνωσης και θανάτου.

Και στο τέλος το μνημονιακό ενός κατοχικού θιάσου που ψοφάει μας λένε ότι δεν πρέπει να μιλάμε γιατί τον ρόλο του υπερασπιστή του ελληνικού λαού τον παίζει ο Αριστερός εναλλακτικός ηθοποιός του καθεστώτος. Και έτσι κράτος και παρακράτος, κυβέρνηση και «αντιπολίτευση», καθωσπρέπει δειλοί και προδότες όλοι τους, θέλουν το ελληνικό ιδεώδες του ηρωισμού στις πίσω γραμμές, κλεισμένο στις νοητές φυλακές της νεοταξικής τους κολάσεως.

Ο Έλληνας Ήρωας όμως δεν εγκλωβίζεται και δεν εξαφανίζεται από τη συλλογική μνήμη του λαού και από την ελληνική ιστορία. Δεν προσκυνά για να εξασφαλίσει τα ψίχουλα των βιαστών του γιατί η δική του η τροφή είναι πρωτίστως πνευματική. Βρίσκεται στο νου και την καρδιά του βαθιά ριζωμένη. Είναι η ίδια η Πατρίδα του. Εμείς σκηνίτες δεν υπήρξαμε ποτέ και γενοκτονίες δεν έχουμε διαπράξει. Να πάμε αλλού δεν έχουμε και να φύγουμε δεν θέλουμε. Και το μαχαίρι το έχουμε μονάχα για να υποστηρίξουμε χώμα ελληνικό, ψυχές ελληνικές, πολιτισμό και τράνεμα ελληνικό. 

Το πνεύμα του ηρωισμού δεν μας το δίδαξε ποτέ κανένας. Είναι η απάντηση του ελληνικού ήθους απέναντι στην βαρβαρότητα εχθρών και «οικείων» που μας κληροδότησαν Τρανοί Πρόγονοι. Είναι η δική μας απάντηση απέναντι στη δειλία και το θράσος των εκάστοτε ανθελλήνων και των ηθικά ανερμάτιστων. Από την εποχή του Κυναίγηρου, αδελφού του Αισχύλου, που έφραξε με το κορμί του έως θανάτου το δρόμο στο ναυτικό των Περσών στον Αθανάσιο Διάκο και την Αλαμάνα, από τον Λεωνίδα έως τον Μεγαλέξανδρο και από το έπος του Σαράντα μέχρι τα Ίμια η Ελληνική Ιστορία γράφει με πορφυρά γράμματα στο χρυσό βιβλίο του Ελληνισμού τις λέξεις Ήρωας, Θυσία, Νίκη. Ποτέ σαν τώρα δειλός, προδοσία και ήττα ατιμωρητί.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω. Κρατήστε δειλοί τη δημοκρατία σας και αδειάστε μας τη γωνιά. Και εμείς λατρεμένε μου λαέ ας καλωσορίσουμε μέσα μας και ολόγυρα το ελληνικό ιδεώδες του ηρωισμού και πάλι μπροστά. Τις θυσίες μας τις έχουμε καλά πληρωμένες. Τώρα βαδίζουμε στην Νίκη του Ελληνισμού. Τώρα παίρνουμε την Ελλάδα μας στα χέρια με τον υπέρτατο αγώνα του μεγαλώματος αυτής από θέση ισχύος.
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
ΠΗΓΗ : ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου